SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sabırla Desteklesinler"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:26:25
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 12. haftasında 3 puana ihtiyacı olan iki takımın karşılaşmasında Yeni Malatyaspor,Pazar günü  Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek. Sarı kırmızılılar, üst sıralara tırmanmak, Kayseri Erciyesspor ise ligin dibinden kurtulmak için Malatya İnönü Stadı'nda 3 puan arayacak.

Ligde özellikle iç sahada aldığı sonuçlar sonrası bir türlü çıkışa geçemeyen Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor maçında aldığı galibiyetin moraliyle Kayseri Erciyesspor karşısına çıkacak. Geride kalan 3 haftalık süreçte kadro dışı kalan futbolcuların sayısındaki artış, 2 futbolcuyla yolların ayrılması ve son olarak İskender Alın'ın alacaklarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurması camiada huzursuzluk yaşanmasına neden oldu. Şuana kadar 6 futbolcunun kadro dışı bırakılması, Vedat Budak ve Koray Şanlı ile yolların ayrılması sonrası yönetim, herkesin daha da kenetlenmesi için birlik ve beraberlik mesajları vermeye başladı.

Kritik Kayseri Erciyesspor maçı öncesi yaşananlar takımı olumsuz yönde etkilerken, teknik direktör İrfan Buz, futbolcularının zorlu mücadeleye konsantre olmaları için yoğun bir çaba harcıyor. İç sahadaki kabusu sona erdirmek isteyen tecrübeli çalıştırıcı, ilk yarıyı hedeflenen noktada bitirmenin planlarını yapıyor.

Ligde 11 puanı bulunan sarı kırmızılılar, geride kalan 11 hafta sonunda ortalama 1 puanla haftayı tamamladı. 11 Puanın 8'ini deplasmanda, 3'ünü sahasında elde eden Yeni Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolcular, Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak, şeytanın bacağını kırmak istiyor. 

Kayseri'de İşler iyi gitmiyor

Süper Lig'den geçtiğimiz sezon PTT 1. Lige düşen Kayseri Erciyesspor'da hiçbir şey beklendiği gibi olmadı. Spor camiası Kayseri Erciyesspor'un en iddialı takımlardan biri olacağını beklerken, mavi siyahlılar üst üste aldıkları kötü sonuçlar sonrası 11 hafta sonunda ligin dibine demirledi.

11 haftalık süreçte sadece 2 galibiyet alabilen Kayseri ekibi, 2 karşılaşmada berabere kalırken, 7 karşılaşmayı ise kaybetti. Rakip ağları 6 kez havalandıran, kalesinde ise 16 gol gören Kayseri Erciyesspor, şuana kadar 8 puan topladı.

Mavi siyahlılar, ligde şuana kadar hanelerine yazdırdıkları 8 puanın 4'ünü iç saha, 4'ünü de deplasmanda kazandı. Deplasmanda 1 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Kayseri temsilcisi, Yeni Malatyaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak, ligin dibinden kurtulmanın yollarını arayacak.

Beyazıt: "Galibiyet istiyoruz"

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Timuçin Beyazıt, Yeni Malatyaspor karşısında galibiyet arayacaklarını söyledi.

Beyazıt, "Milli maç arasından sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Maçların hepsi zorlu. Ligdeki takımların hepsi iyi kalitede. Dolayısıyla bizim için maç fark etmiyor. Bizim açımızdan ligde şu anda en önemli olan Malatya maçı. Milli takım arasında gayet iyi çalıştık. Arkadaşlarımız iyi bir tempoyla antrenmanı sürdürdü. Şu anda çalışmalarımızda gayet iyi gidiyor. Yeni Malatyaspor karşısında galibiyet arayacağız. Ligde bulunduğumuz durum ligdeki her maçta galip gelmemiz durumunu doğuruyor. Elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Buz: "Sahamızda 3 puanı almak istiyoruz"

Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, Kayseri Erciyesspor karşısında 3 puan almak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Buz, "Bu ligde gerçekten çok konsantre olmanız gerekiyor. Her puan için savaşmanız gerekiyor. İçeride muhakkak üç puanı alacağız, almak istiyoruz. Onun için sahaya çıkacağız. Taraftarlarımız da sabırlı olsun bizi sonuna kadar desteklesinler. Üç puanı da onlara hediye etmek istiyoruz. Biz çok konsantre bir şekilde Kayseri Erciyesspor maçına çıkacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız