SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sabırlı Olmak Gerekiyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya ile bütünleşmiş bir takım oluşturmak istediklerini ve Yeni Malatyaspor'un emin adımlarla bunu gerçekleştirdiğini söyledi.

Çakır, iyi bir takım oluştuğuna dikkat çekerek, "Takım son oynadığı gerek kupa gerekse lig maçlarında çok iyi bir performans sergileyerek, güzel galibiyetler alıyor. Bunlar tesadüfi galibiyetler değil. Gerçekten baktığımızda iyi bir takım oluştuğunu görüyoruz. Çok kabiliyetli futbolcularımız var. Bu futbolcularımız artık bir takım oyunu oynamaya başladı. Ama şunu söylemek gerekirse, futbol uzun soluklu bir iş. Sabırlı olmak gerekiyor. Bizim amacımız saman alevi gibi başarılar ve galibiyetler istemiyoruz.

Köklü ve oturmuş bir Yeni Malatyaspor istiyoruz. Alt yapısıyla, yönetimiyle, tüzüğüyle, idaresiyle ve seyircisiyle bütünleşmiş, Malatya ile bütünleşmiş bir takım istiyoruz. Bu doğrultuda da takım emin adımlarla gittiğini görüyorum. Buda bizi sevindiriyor. Bir Fenerbahçe galibiyeti, takımımızı Türkiye'nin gündemine getirdi ve bütün spor camiası futbolun ötesinde Malatya'nın konuşulmasına vesile oldu. Bunlar güzel şeyler. Artık başarılı bir takım ortaya çıkıyor" dedi.

Fenerbahçe karşılaşmasının Malatya'nın takıma sahip çıkması adına dönüm maçı olduğunu ifade eden Çakır, "Ben bundan sonraki süreçte seyircilerimizin ve sporseverlerin Yeni Malatyaspor'u yalnız bırakmayacakları kanaatindeyim. Bütün herkesi takıma sahip çıkmaya ve maçları izlemeye davet ediyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız