SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sabırlı Olmalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:54:39
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, takım içerisinde herhangi bir sorun olmadığını ifade ederek, "Bir maç kaybettik diye umutsuzluğa kapılmayalım" dedi. 

Stat çıkışında gazetecilere açıklamada bulunan Gevrek, "Üzgünüz. Bizim için önemli bir maçtı. Kendi sahamızda kaybettik. Tabi burada hakem hatalarına değinmeyeceğiz. O konuda mazeretimiz olmayacak. Galip gelmemiz gerekiyordu. Zeminde kötüydü, yenildik. Bundan sonra önümüzdeki maça bakacağız. Gereken tedbirleri de alacağız. Ligin ilk yarısı için son bir maç var. İnşallah takım bu maçtan sonra toparlanır" dedi.

"TAKIMIMIZA GÜVENİYORUM"

Menemen Belediyespor karşısında önemi bir 3 puan kaybettiklerini dile getiren Gevrek, "Mutlak galip gelmek istiyorduk ama oyunun başlarında gol yedik. Tabi futbolda bunlar var. Ancak henüz her şey bitmiş değil. Ligde son bir hafta. Devre arasında önlemlerimizi alıp, yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde uzun bir maraton var. Bitmiş bir şey yok. Ben takımımıza güveniyorum. Biz hedefimizden şaşmadık. Bu takım sezon sonunda şampiyon olacak. Tabi bizimde alacağımız bir takım önlemler olacak" ifadelerini kullandı.

"EN BÜYÜK ŞAMPİYON ADAYI BİZİZ"

Gevrek, takım içerisinde herhangi bir sorun olmadığını kaydederek, şunları söyledi: 

"Bir maç kaybettik diye umutsuzluğa kapılırsak olmaz. Biraz sabırlı olmalıyız. Maç kaybedilebilir. Biz beklentilerin farkındayız. Ama futbolda bunlar var. Maç kaybedebilirsin. Deplasmanda bir maç kazanılıp, bunun telafisi yapılabilir. Takım içerisinde herhangi bir sorun ya da sıkıntı yok. Biz yolumuza devam edeceğiz. İyice kenetlenmeliyiz. Bir maçla umutsuzluğa kapılmamalıyız. Uzun bir maratondayız. Bu ligin daha ikinci devresi var. Bu ligin en büyük şampiyon adayı biziz. Allah'ın izniyle takım şampiyon olacak." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız