SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sabırsızlıkla Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:54:24
A- A+ PAYLAŞ
 
Zorlu geçen kış şartlarında çalışmalarını aralıksız sürdüren İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler, kapalı olan köy yollarını açmaya devam ediyor. Dağ köylerinin yollarındaki kar kalınlığının 2-3 metre olduğu belirtilirken, tipiden dolayı açılan yolların bazen tekrar kapandığı ifade ediliyor. 
 
ÇIĞ TEHLİKESİNE KARŞI..
 
Özel İdare tarafından çalışmalar ile ilgili yapılan açıklamada," Malatya yaygı- Puluşağı köyünde yol açma çalışmaları devam ediyor. Malatya merkeze 35 km uzaklıkta bulunan grup yolunun sonu Adıyaman sınırına kadar dayanmakta. Kar kalınlığının 2-3 metreyi bulduğu ve dik
yamaçlarda çığ oluşma ihtimali göz önüne alınarak çalışmalar devam ediyor." denildi. 
 
"SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ"
 
Puluşağı Köyü'nde yaşayan Mehmet Dere, zorlu günler yaşadıklarını ifade ederek, " Bu yol ilk kardan beri üçüncü kez açıldı. Geçen hafta tekrar 14 km kadarı açıldı. Tipiden dolayı tekrar kapandı. Şuanda İl Özel İdaresi ekipleri yolları açmaya çalışıyor. Bu kışa hazırlıksız yakalandık. Hayvan yemimiz bitmeye başladı. Bu yolun açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Çalışmalara katkı sunan tüm yetkililere teşekkür ediyoruz ’’ ifadelerini kullandı. 
 
NOT : İl Özel İdaresi tarafından 9 Mart Cuma günü basın kuruluşlarına gönderilmesine rağmen, rapor tarihi olarak 10 Mart gününün belirtildiği, köy yollarının son durumunu gösteren listeye, 3. fotoğrafı büyüterek bakılabilir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız