SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sabit Pazarlar Yapacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Koyunoğlu Mahallesi'nde kurulan semt pazarını gezen, esnaf ve vatandaşlarla görüşen belediye başkanı Ahmet Çakır, daha sağlıklı bir ortam sağlamak amacıyla sabit semt pazarları yapacaklarını söyledi.

Konuya ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Düzenlenen mahalle gezileri, esnaf gezileri ve halk günlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile toplantılar yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Koyunoğlu Mahallesinde kurulan semt pazarını gezerek, pazarcı esnafı ile tek tek görüştü.

Pazar gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Belediye meclis üyesi Nurettin Karaaslan, Zabıta Müdürü Halil Fırat, Temizlik İşleri Müdürü Şaban Aşıcı katıldı.

Pazarcı esnafı ile tek tek görüşen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesinin yaptığı hizmetler ile planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

Pazarcı esnafını gezerek varsa problemleri yerinde görmeyi amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, pazarların daha düzenli ve tertipli olabilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Çakır, “Pazarcı esnafının daha sağlıklı bir ortamda satış yapabilmesi amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Semt pazarlarının yapılmasına büyük önem veriyoruz. Bölgelerimize imkanlar dahilinde sabit semt pazarları yapmayı planlıyoruz. İlkini Turgut Özal Mahallesinde yapmaya başladık. Tespit ettiğimiz iki yer ile ilgilide çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız soğukta, sıcakta, yağışta olumsuz etkilenen esnaflarımızı daha sağlıklı bir ortama kavuşturarak satış yapabilmelerine imkan sağlamaktır. Sözkonusu semt pazarları tamamlandığında vatandaşlarımız da yaşadıkları olumsuzluklardan etkilenmeyerek gönül rahatlığıyla alış veriş yapabileceklerdir” dedi.

Sorunlarını bizzat Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a iletmenin ve kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı mutlu olduklarını, Malatya Belediyesince yapılan hizmetlerle Malatya’nın çehresinin değiştiğini belirten Pazarcılar, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız