SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sabit Semt Pazarı Uygulaması..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından Sabit Semt Pazarı uygulaması başlatılıyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, göreve geldikleri günden bugüne kadar Malatya'nın daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini, bir diğer çalışmalarının da sabit semt pazarları oluşturmak olduğunu belirtti. Çakır, hem şehir trafiğinin rahatlatılması hem de pazarcı esnafının daha sağlıklı ve düzenli bir ortamda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla sabit semt pazarlarını gündeme getirdiklerini söyledi.

Çakır şöyle konuştu:

"Yapacağımız sabit semt pazarlarından bir tanesini dolgu ve asfalt çalışmasını tamamladığımız Turgut Özal Mahallesi'nde yapacağız. Yapacağımız sabit semt pazarı; içerisinde lokanta, zabıta ve Pazarcılar Odası idari binalarının bulunduğu 3000 metrekarelik bir alana sahip olacak. Üzeri çelik konstrüksiyon ile kapatılacak sabit semt pazarı, pazarcı esnafı haricinde farklı etkinliler için de kullanılabilecektir. Bu alan kurban kesim yeri, vatandaşlarımızın toplu bir etkinliği olursa ona da hizmet verecek.Bu alan, pazarın kurulduğu günün dışında ise otopark olarak kullanılacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız