SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sabretmeniz, Destek Olmanız Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2020-02-07 23:20:43
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Kemal Özdeş, “Bu takımın oyunu da düzelecek, oyun düzeldiğinde doğal olarak skorlarda düzelecek. Bunu düşünüyor ve ümit ediyorum. Deneyimimde bunu söylüyor. Bunu gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum. Kazanacağımız bir maçtan sonrada artık yukarılara bakmamız gerektiğini biliyorum. Oyuncularıma bunu aşılıyorum” dedi.

MKE Ankaragücü’ne sahalarında 1-0 mağlup olan sarı kırmızılılarda teknik direktör Kemal Özdeş, mücadele sonrası açıklamada bulundu.

Özdeş, ülkenin 15 gündür olağan dışı felaketler yaşadığını ifade ederek, “Hem bölgemiz de, şehrimiz de bundan etkilendi, Suriye’de askerlerimiz şehit oldu, Van’da bir çığ felaketi, sonra bir uçak felaketi. Yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Bir daha böyle felaketler olmasın diliyorum” diye konuştu.

Özdeş, maçla ilgili, “Maçın ilk 45 dakikasında bir türlü oyun ritmini oturtamamak yaşadığımız en büyük problemlerden biriydi çünkü Ankaragücü takımının hem bulunduğu yer hem de oyunu 1 puan alma üzerine kurguladıklarını düşünürsek, atacağımız bir golle onların direncini kırabilirdik. Ancak bir türlü o rakip yarı alanda etkili oyunu oynayamadık. Buna rağmen bireysel zorlama ve beceriyle iki pozisyona girdik. Belki dikkatli olsak ilk yarı bir tane daha pozisyon üretebilirdik. Maçın devre arasında oyunu hem defansif hem ofansif tanımladıktan sonra oyunun ikinci yarısının ilk bölümünde kırmızı kart görmek bütün planları altüst ediyor. Orada refleks mi, arkasına giden oyuncunun gol atacağını mı düşünerek böyle bir hareketi yaptı Mustafa bilmiyorum ama takım adına çok büyük bir hata oldu. Onun gol olmasını yeğlerdim ve bu maçın 11-11 tamamlanmasını isterdim” değerlendirmesinde bulundu.

10 kişi kaldıktan sonra farklı bir oyun oraya çıkığını anlatan Özdeş, şunları söyledi:

“Belki gol yediğimiz ana kadar maçın ikinci yarısında 10 kişi, 11 kişi oynamadığımız kadar daha iştahlı, istekli bir oyun oynadık ama dakikalar ilerledikçe sonlayamadığımız her top kalemize atak girişimi oldu. Bunlardan biri de gol oldu. Golden sonra da takımım daha da riskler almaya başladı. Dönen toplarda onlar daha son final paslarını değerlendirse farkı da artırabilirdi, bizde bir gol bularak geri dönebilirdik.”

Özdeş, bulundukları noktada ikinci yarıya bir türlü odaklanamayan bir takım olduğunu ifade eden Özdeş, “Antrenör değişikliği, Başakşehir maçı, daha sonra ertelenen bir maç, Alanya maçı, bu maç. Şunu düşünüyorum; bulunduğumuz sıralama, konum hiç önemli değil. Ben, takım kalitesine ve camianın gücüne bakıyorum. Buradan çıkabilecek bir gücü var. Hiç değilse ligin ikinci yarısında bugün kaybederken de bunu söyleyebilirim; ilk yarıda topladığı puanın üstünde bir puan toplayacaktır diye düşünüyorum. Bu kalitede bir takımım var. Burada camiamızın oyuncularıma destek olması gerekiyor. Bugün stada gelenler evet onlar çok daha fazla üzülüyorlar takımın bu durumuna ama ne olursa olsun 10 kişi verdikleri mücadeleyi de desteklemelerini isterim” dedi.

Özdeş, Pazartesi gününden itibaren Galatasaray maçına hazırlanacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Bu takımın oyunu da düzelecek, oyun düzeldiğinde doğal olarak skorlarda düzelecek. Bunu düşünüyor ve ümit ediyorum. Deneyimimde bunu söylüyor. Bunu gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum. Kazanacağımız bir maçtan sonrada artık yukarılara bakmamız gerektiğini biliyorum. Oyuncularıma bunu aşılıyorum. Oyuncularımın bu anlamda yüksek beklentisi onlara bu tepkileri verdiriyor diye düşünüyorum. Çünkü uzun zamandır, 9 maçta bu maçtan önce bir galibiyet almışız. Bunların hepsiyle başa çıkacak gücümüz var, başa çıkmak zorundayız.”

Özdeş, bir gazetecinin ‘Malatyaspor’da geleceğe yönelik bir felaket yaşar mıyız?’ sorusuna, “Sabretmeniz, destek olmanız gerekiyor. Bu takımın buradan çıkabilecek gücü var. Felaket beklerseniz, felaket olur. Ben bu takımı aydınlığa çıkarma durumundayım” cevabını verdi.

Bir başka gazetecinin ‘Mental anlamda eksiklikler var, bu anlamda zorlanıyor musunuz?’ sorusuna Özdeş, şu cevabı verdi:

“Bunların hepsini düzeltebiliriz, düzelteceğiz. Alanya maçından 5 gün sonra bu maçı oynadık. Alanya maçı yüksek şiddetle geçti. Gökhan Töre dün antrenmanda sakatlandı. Bu sürprizler hep vardır, aynı 10 kişi kalmamız gibi. Camiadan, Malatya halkından bu takıma destek olmasını istiyorum. Ben oyuncularımı değiştirmek, onlardan maksimum verimi almakla mükellefim. Destek olmak gerekiyor.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

41 yorum yapılmış

  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    Aykut Kocaman Konya dan istifa etmis kacirmayin derim. zamaninda bize faydasi olmustu yine olur
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Hangi destek ten soz ediyorsun.Ankara gucunuz Yenemiyorsan maclari kazanmasin gelen yener Giden yener.dusme hatinda kendinizi bulursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Doğrudur hocam sabır ediyoruz ama ne olur bu mustafa akbaş denen trabzonsporluyu kadroya alma artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (4 yıl önce)
    Hoca yanlış yere geldin ligin boyu kısalıyor neyin sabrı kaldı maç kazanmayi unutan bu takım böyle devam ederse yolcudur.bu takımda ödeme sorunu oldugunuda düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Kemal hoca henüz felsefesini takıma yansıtamamış, ligin kaliteli 6 takımı arasındaymışız, sabırlı olmalıymışız ve daha ne inciler. Bunları yazan olsa olsa ya yönetimden birileri ya da onların adamlarından biridir. Birincisi kemal hocanın bir felsefesi olsaydı Kasımpaşa 16 puanla sondan ikinci sırada olmazdı. İkincisi ligin en kaliteli değil en kalitesiz 6 takımı arasındayız. Biraz önce Trabzon maçını izledim, bizim gitti diye yas tuttuğumuz en iyi oyuncumuz Gilherme Trabzon'da sıradan bir oyuncu pozisyonunda. İlerleyen haftalarda yedek kulübesinin değişmez oyuncusu olursa hiç şaşmam. Bu örnek bizim takımın kalitesini ortaya koymakta. Murat Yıldırım, Ahmet İldiz, Mustafa Akbaş, Robin Yalçın, Donald, Mina, Chalelli, Sakıp, Eren, yetmiyormuş gibi yeni gelen Hafez, Rami ve İzlandalı bunlar mı kaliteli. Bizden başka hangi süper lig takımı bu oyuncuları oynatır. Yeni gelen İzlandalı eşittir Eren Tozlu. Hafez o kilosuyla poposunu kaldıramıyor ki top oynasın tıpkı Murat Yıldırım ve Mina gibi. Chalelli elektrik çarpmış gibi titriyor. Donald'ın kaleye vurduğu şutlar taca gidiyor. Mustafa ağır gövdesini çekemediği için rakibini kaçırıp, sürekli kırmızı kart görerek takımı sabote ediyor. Gökhan geldiğinden beri sakat, zaten Beşiktaş bu sebeple kapının önüne koydu. Sakıp bal yapmayan arı gibi, topu ceza sahasına kadar taşıyor ondan sonrası yok. Ne bir orta, ne şut ne de pas verebiliyor. Bazıları Sergen'i suçluyor ama takım halen 24 puanda ve bunların tümü Sergen'in aldığı puanlar. Kemal hoca bıraksın edebiyat yapmayı, biz kendisinden 24 puanın üzerini değil tam 10 puan eksiğini yani 14 puan alıp bizi bu yıl ligde bırakırsa, kendisine ve kendisini o göreve getiren Gevreğe emekleri için teşekkür edip uğurlayalım. Tabi birkaç hafta sonra halen o görevde olursa
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık kardeşim erinmemiş yazmışsın düşüncelerimize tercüman olmuşsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    bu yıl ligde kalırsak gelecek yıl erol bulut hocayı takımın başında görmek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (4 yıl önce)
    Kemal hoca çok iyi niyetli, inşallah başarılı olur. Şu an kadro kötü. Bu takımı bu hale getiren Adil denen kişidir. Ertelenen maç ve guilherme konusunda Malatyayı rezil etti. İyi oyuncuları isteyene satarım dedi takımı katletti.Fenerin oyuncağı oldu.Sadiki bedavaya verip 2 tane çöp aldı..Fransa'dan çöp oyuncuları getirip Malatya'nın parasını heba etti.(Dia hala para alıyor) Adil Efendi'nin 1.2. ligde emeği başarısı vardır. Ama süper ligde sınıfta kalıp rezil olmuştur. Pijamaları giyip antrenmanlara katılmakla takıma destek olunmaz başkan adil. Malatya 3 yıldır süper ligdeyse Erol Bulutun emeği ve katkisi sayesindedir. Mayıs sonunda istifa et Adil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Ne için sabredin diyorsun kümeye düşmesi içinmi siz yarın bırakır gider başka takıma ama bizim başka malayamız yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (4 yıl önce)
    Şaka gibi aynı ankaragücü 90 lı yıllarda geilp bizi burada ilk yardımda 1-0 önde olduğumuz maçın ikinci yardında 2-1 öne geçerek yendi Bazı arkadaşların çok sevdiği ünal efendi şeyhöuz gibi topçularda seyrettiler o zaman O yıda öalatyanın düşecekler arasında adı yoktu ama aynı ankaragücü son maçta kendi sahasında yani anlarada boluya 4-0 yenildi fener istanbulda adanaya gol atmadı berabere kaldı ve bi son maçta beşiktaşı 3-1 yenmemize rağmen düştük korkarımki aynı son bizi bekliyor Bir an önce akşımızı başımıza almalyız Futbolculara bi tepsi baklava götürmekle bu işler olmaz sayın gürkan ın olaya el koyması lazım yoksa son pişmanşık fayda etmez vesselam....
    0
    0
    Yanıtla
  • ORHAN DEMİRLİ (4 yıl önce)
    Arkadaşlar kendinize gelin artık ne bu felaket tellalığı rolüne girmişsiniz.Kendi kariyer hesaplarıyla Takımdan gitmeyi kafasına koymus hocayı futolcuları takımda tutabilmek mümkünmü değil elbette.bir takıma gelenler de oacak gidenlerde olacak bazan gelenler gidenlerden daha iyi uyum sağlayacak bazan sağlamayacak futbolun doğası bu barceolana real madrid liverpoolde de böyle .Kemal hocaya neden haksızlık yapıyorsunuz daha takıma oyun felsefesini yansıtma zamanı olmadı.ayıptır günahtır. yönetimin hatası ilk yarı bittiğinde sergenle yolları ayırıp yeni hocayla devre arası kampı ve yapılanmasını yapmaktı .bu takımın kalitesi ligde 6- takımı saymazssan hangi takımda var neden haksızlık yapıyorsunuz.biraz saırlı olursanız sonradan haksızlık yapmısım deyip basınızı öne eğmezssiniz.Sergenin zamanında guilhermeli jahoviçli kadromuzla alanyaya kendi sahamızda yenilmedikmi yenildik aynı kadroyla kendi sahamızda rizeye yenilmedik mi yenildik futbolda olacak bu sonuçlar.emeğe saygı gösterelim biraz sonuçta herkes mutlu olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Devre arası takım iyi çalışmamış her yıl taransferleri kamplara yetiştiremiyoruz hep açıkta kalmış veya müzmin sakatlari alıyoruz bifuma ve fofuna aynı özelliklere sahip oyuncular ikisi birlikte alınmaz isim yazsam ayıp olur bazı futbolcular bu ligin oyuncusu değil şu anda takım kadromuz yeterli değil Antalya ve Ankaragücü nun transfer yapmasına son anda izin veriliyor yaptıkları transferler ortada kısacası biz bile bile bu günlere suruklendik sebebide ayağını yere sağlam basmayan birden kendisini yükseklerde gören yonetimdir bu camiada sevilen başkan şu anda istenmeyen adamdır hele birde bütün kulüpler senin üzerine oynarsa işiniz çok zordur onun için başkanımız bir anca sevdiği kulübe zarar vermeden görevi bırakmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Aşığı (4 yıl önce)
    Gökhan Töre geldiğinden beri sürekli sakatlanıyor. Bir türlü randıman alınamadı. Erol hoca gittikten sonrada takım dağıldı. Yazık oldu bu güzelim takıma. Köklü bir değişim Erol hoca gibi biri acilen lazım. Keşke Alanya'da ayrılsa tekrar bize gelse. Allah yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Hocaya yüklenmeyin burada asıl yüklenilmesi gereken adil gevrek ve basiretsiz,beceriksiz yönetimidir.! Birincisi 3 sezondur süper ligde bu takım ve ta çıktığı ilk sezondan itibaren ne yaptığını bilmeyen bir transfer politikası çizildi tamamen şansa bırakılmış transferler ile buraya gelindi arada ki fark erol bulut faktörüydü 2 sezonu erol hocanın taktiksel dehası ile götürdün,Hatta erol hoca bile takviyeler istedi yapmadın adam kaçtı haklı olarak.! Sergeni getirdin yine aynı terrane transfer konusunda satarken cömert, ama alırken tamamen bilinçsizce ve şansa bırakılmış transferler yaptın.İşin komik ve tuhaf tarafı sergen gibi türk futboluna damga vurmuş bir ismi adil gevrek bildiğin kovdu :) :) Ve bugün buralara gelindi altta ki takımlara kaldı bence yeni malatyaspor'un işi, dün akşam ki futbol ve alanya maçında ki futbol şunu gösterdi bu takım bu hali ile MAÇ KAZANAMAZZZZZ.!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Hocanın bi suçu yok.Herkes alacağının ,koparacağının derdinde.Asıl suçlu yönetim.Bu başkan diş geçireceği adamlarla çalışmak istiyor.Erol idare etti etti sonunda o da gitti.Sergen le niye anlaşamadı.Adam futbolcu almıyor almıyor.Bugüne kadar hangi hocanın istediğini aldı.Alınanlarda zaten sakat yada yatan adamlardı.Ondan sonrada hoca da hoca.Bu başkandan olmaazzzzz.Sen elindekinin kıymetini bilmez ,hazırlıksız bi şekilde adamları satarsan hoca ne yapsın.Transfer ettiğin adamın sözleşmesini sağlam tutmazsan,sözleşmeye maddeyi futbolcu koyarsa ,zamanı geldiğinde de çeker gider.Sende ortada kalırsın.Biz ne zaman süper lige çıkıpta bu sendromları yaşamadığımız bi sezon geçireceğiz.Bişeyler dönüyor ama çıkıpta açıklama bile yapmıyorlar.Bu taraftar sana ve yönetimine ilk defa istifa çağrısı yaptı.Demekki milleti usandırdın.satılanların yerine onların açığını kapatacak transferler yapmayıp sonrada borcumuz yok diyorsan bu tepkilerede razı geleceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (4 yıl önce)
    TRABZON' DAN bize gelen ne hocası ne de futbolcusu tutmadı. Elinle niye topu kesersin.Bırak gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Vallaha sergen ve başkan bizi bu hale düşürdü başkan bence sende bırak emeğin çok ama olmadimi ol mu.daha fazla incitme ve incinme
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (4 yıl önce)
    Bu rahatlıkla kümede kalmak zor gözüküyor. Hocaya sorulacak tek soru vardıi Kasımpaşa'dan gelen elemanın tek olumlu hareketi yok. Her gittiğin takıma nasıl geliyor açıklamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Demedik mi yorumlarda yılmaz vural ziya doğan nerde diye kim duydu okumuyorlar tabi yazılanı cizileni gitmiş ne hikmetse kemal özdeşi kurtarıcı getirmişler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Perşembenin gelişi çarşambadan belli şerefin varsa adil gevrek istifa edersin senle düşmek zevkini sana yaşatmak istemiyoruz bu kadar rezillik yetmedi mi sermayen kaldımı derhal gitruh halim bozuldu çek git giiiiiiıtttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (4 yıl önce)
    Arkadaslar iste simdi sizlere yuzde ,yuz hak veriyorum onceleri hafife almistim simdi tum yorumlarinizi begendim bu takim malatyanin ve taraftarinin takimidir her hafta bir basamak asagi gidiyoruz neyken ne olduk gucumuz avrupanin tecrubeli takimlarina yetecekken bas asagi bi durumdayiz..yani bir dusersek uzun yillar alir cikmak icin sadece bifouma oynuyor ter dokuyor ama bir kisiyle olmaz. onun gibi adam lazim onun yanina.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (4 yıl önce)
    Sabredin diyor Mr. Özdeş. Küme düşünceye kadar sabır...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    kemal özdeş senin ne başarın var.. bifuma malatya futbol tarihinde gelmiş geçmiş en bencil adam kendi kendine çalım atan kişi geldiğinden beri bu adam bu.. yeni transferleri oynatmadığına göre vasat adamlar demek. ahmet ıldız kurtarıcı olursa vay halimize.. adil gevrek. seni sosyal medyada hep destekledim. ama sen bu işin cılkını çıkardın. şimdiye kadar kör topal geldik. ama bu defa araba tosladı sana da bayy bayy adil gevrek.. bld. bşk selahattin gürkan. lütfen olaya el at yoksa vallahide billahide küme gidiyoruz. çünkü bu hocayla ve bu futbolla yeneceğimiz takım yokk. bu böyle biline. adil gevreğin elini eteğini çeksin takımın üstünde
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Hoca tecrübeli olsaydı zamanında Mustafayı alması gerekirdi yine Bifomayı 2.yarı kesinlikle kesmesi gerekirdi Donultu zamanında alsaydı maç farklı lehimize biterdi bu hocadanda olmaz yönetim zaten ortada yok düşme potasına girmiş bulunmaktayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Bora Barut (4 yıl önce)
    Yılda en az 3-4 kez kovulup takım değiştiren hoca sende değil seni buraya getiren de suç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Günün en doğru sözü
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (4 yıl önce)
    Kalan 14 maçtan kaçını alır bu takım.. Gs, ts, fb, bjk Sivas 0 puan say. 9 maçtan 5 galibiyet gerekiyor. Son 11 maç 1 galibiyet.... 15. Olursa bu sezon helal olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Maaltyali 44 (4 yıl önce)
    Acilen istifa et yoksa bu takım kümeye düşer demedi demeyin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Malatya kumeye dusecek garantiledi yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (4 yıl önce)
    Trabzonsporla uğraşan Anadolu Kulüpleri küme düşüyor.Bilginize sunarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (4 yıl önce)
    Hocam bu takımdan yönetimden bi halt olmaz Sergen hoca gitti futbolcuları kaçırttılar size ıskartalar kaldı görüntü çok kötü derhal radikal kararlar alınmalı daha rezil olmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (4 yıl önce)
    Süperlig de 3 kişi tanıyorum. Biri Falcao, Ömer şişmanoğlu ve gökhan töre ne kadar çabuk sakatlanıyor. Allahım şifa versin ama biraz düşündürücü... Yönetim göle maya çalıyor ya tutarsa diye. Şimdi tutamayacağını anlayacak ama maalesef faturası ağır olacak. Haftaya deplasman gs diğer hafta Antalya bunlardan en az 3 puan çıkartamasak çok zorrrrrrrr. Oda son da 4. veya bilemedin 5. sırada oluruz.....
    0
    0
    Yanıtla
  • M calgan (4 yıl önce)
    Senin malatyada olman zaten felaket hoca ankara takımından ödün koymuş forvetsiz çıkıyım umuttan daha kaliteli bir futbolcu yok senin takımdan korkanların bu şehirde isiyok üç haftadır bu takım düşer diyorum korkarım haklı çı kacağım futbolcuları sattip para yemeye devam gir asireten topçu al
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Walter niye yoktu kemal beyefendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin Altuntaş (4 yıl önce)
    Senin suçun yok kemal hoca trabzondan kadroya giremeyen vasatın altında mustafa akbaşı alan trabzona cilermeyi veren yönetim asıl suçlu onlar.inşallah düşmeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Al.... Per (4 yıl önce)
    Hocam sen ne yapasın takımın kampında bile yoktun belli sen çok iyi niyetlisin ama takımı bu hale getiren yönetim küme düşersek gene dşyecekki takımın borcu yok kimsenin istemediği atık topçuları alıyor borç yok ne yazıkki böyle giderse BORCU OLMAYAN KÜME DÜŞEN İLK TAKIM OLURUZ yeter ADİL GEVREK YETER takımı duman ettin bu futbollamı Trabzonu yeneceksin boş boş konuşup şehrinde rezil ettin
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (4 yıl önce)
    Dalgamı geçiyorsun hoca...sezon basimiki sabredelim..takım kumeye gidiyor..nedir bu mustafa bizim göremediğimiz senin gördüğün.. amatörde bile böyle kırmızı kart görülmez.. sol bekten sağ açık nasıl yapılır hoca..bu kadar yeni transfer varken ahmet ildiz niye..hoca hangi takimlari kume düşürdün onlarida anlat ama suç sende değil.. malatyaspor bu duruma getiren yönetimde.. acaba şimdi ne söyleyecek sayın başkan....gerçek şu ki bu takım (ki ortada iki pas bile yapamayan oyuncu toplulugu) artık kime düşmemeye oynar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Sen bu dediklerine gerçekten inanıyor musun dalga geçme takımın ne halde gormuyormusun geç git teknikdirektor lük hayatın kariyerin biter bu takımdan bir halt.olmaz birtane mina var elinde gerisi döküntü
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    7 maçta galibiyet alamadığı için kasımpaşa'dan kovulan bir hocayı kurtarıcı olarak getiren ve giden klas futbolcuların yerlerine bedava diye boş beleş topçuları getiren yönetim suçludur. yönetimin beğenmeyip gönderdiği erol hoca alanya'yı şampiyonluğa oynatıyor, onu daha çok arayacağız. yönetime tavsiyem bu hocayla olmaz, bu saatten sonra takımı gazla çalıştıracak yılmaz vural, irfan buz gibi hocalardan biriyle lanlaşıp igde kalıp gelecek sezonun planlarını yapsınlar. tabi o zamana kadar düşmezsek
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz vural mi? :))))))
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (4 yıl önce)
    kemal hoca minayı ilk 11e bırakma alanya maçını erol hocaya ikram etti
    0
    0
    Yanıtla