SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sadakaya Muhtaç Ettiler"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:53:07
A- A+ PAYLAŞ

Vatan Partisi 1. sıra milletvekili adayı Adnan Türkkan, "13 yıldır ülkeyi yönetenler Malatya'yı sadakaya muhtaç ettiler" dedi.

Vatan Partisi'nin seçim çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"Vatan Partisi Malatya Milletvekili adayları Konak ve Gündüzbey'de yurttaşlarla buluştu.

Kıraathanelerde vatandaşlara seslenen Vatan Partisi Malatya Milletvekili adayı Adnan Türkkan "13 yıldır ülkeyi yönetenler Malatyalıları sadakaya muhtaç ettiler. Vatan Partisi Tekel'i, Şeker Fabrikasını yeniden açacak. Çiftçiye mazotu vergisiz verecek. Kayısıya tam destek verecek. Saman ithal eden Türkiye yerine Gündüzbey'in kirazını dünyaya ihraç edeceğiz" dedi.

Çalışmalar sırasında engelli bir vatandaş Vatan Partisi milletvekili adaylarına engellilerin yaşadığı sorunları anlattı. “ Tekerlekli sandalyeye bağlı yaşamak zorundayım. Ve gördüğünüz gibi geçimimi sağlamak için sokakta satıcılık yapıyorum. İş yerlerinde engelli vatandaş çalışma kontenjanı olmasına rağmen birçok iş yeri engelli vatandaş çalıştırmıyor. Başvurduğumuz hiçbir yer bizi işe almadı. Devletin ise bu konuda ne denetlemesi var ne de bize başka bir iş imkan sağlamakta. Yaşamımı bu şekilde devam ettirmek çok zor.Sizden isteğim engelli vatandaşların sorunlarını da dile getirmeniz. Seçim zamanı olmayacak vaatleri sunan partileri değil, sorunlarımıza köklü çözümler getiren partiyi iktidarda görmek istiyoruz.” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız