SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadece 2 Ayda Bu Kadar

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:23:19
Sadece 2 Ayda Bu Kadar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da son iki ayda 238 bin 733 paket çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık suçlarına yönelik 1 Eylül 2013-23 Ekim 2013 tarihleri arasında yapılan çalışmalar sonucu; 37 ayrı operasyon yapıldı. 69 şüpheli yakalanarak haklarında 5607 sayılı kanuna muhalefet suçlarından yasal işlem yapıldı.

Yakalanan şahıslardan toplam 238 bin 733 paket çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara, 281 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 2 bin 819 litre akaryakıt ve 2 bin kutu makaron ele geçirildi.

KAÇAK FOTOKOPİ MAKİNESİ..

Öte yandan Malatya ve Adana'da yapılan her iki operasyonda toplamda 43 adet kaçak fotokopi makinesi ve 46 adet finisher ünitesi ele geçirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık suçlarına yönelik yapılan çalışmalarda; bir kamyonda yapılan aramada 30 adet fotokopi makinesi 12 adet finisher ünitesi ele geçirilerek el konulurken, bu malzemelerin piyasa değerinin 379 bin TL olduğu tespit edildi. Ele geçirilen fotokopi makinelerinin dışında bu makinelerden Adana'ya sevkiyat yapıldığı tespit edildiğinden Adana Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilerek 13 adet fotokopi makinesi ve 34 adet finisher ünitesinin ayrıca ele geçirilmesi sağlandı.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız