SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sadece Adalet İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:34:57
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Tokatspor maçında hakeme hakaret etmediğini savunarak, "Karıncayı bile incitmedim" dedi. 

Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın açıklaması yapan Gevrek, "Adil Gevrek, “ Biz Yeni Malatyaspor olarak birlik ve beraberliğimizi her zaman yaptık. Her zaman misafirperver olduğumuzu gösterdik. Maalesef bazı sıkıntılar yaşadık. Öfkemize yenik düştüğümüz zamanlar olmuştur. Haksızlığa gelemediğimizi içindir. Ama bizim sabırlı olmamız gerekir. Sağduyulu olmamız lazım. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Taraftarlarımıza da sesleniyorum. Bu tür oyunlara gelmememiz gerekir. Sabırlı olmamız gerekir” diye konuştu. 

"SABIRLI VE DİKKATLİ OLMALIYIZ"

Gevrek, bundan sonraki süreçte daha sabırlı ve dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayarak, "İkinci yarı takviyelerle güzel bir takım oluşturduk. Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz. Tokatspor maçında futbolcular yürekleriyle mücadele ettiler. 9 kişi kalmamıza rağmen galibiyeti kaçıran taraftık. Berabere kaldık. Beraberlikte 9 kişi ile güzeldir. Buda takım için sevindirici bir durum. O yüzden takımdaki tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Ama hem futbolcu kardeşlerim hem taraftarımız hem de bizler daha dikkatli olmalıyız" şeklinde konuştu.

"HAKEM TARAFTARI ÇİLEDEN ÇIKARDI"

Tokatspor maçının hakemi Levent Balcı'yı sert sözlerle eleştiren Gevrek, şunları söyledi: "Hakemlerle ilgili konuşmayalım dedim ama Geçen hafta Tokatspor maçında bazı sıkıntılar yaşadık. Benim maçtan sonra sahaya inmemin nedeni, hakemi korumaktı ve tansiyonu düşürmekti. Hakeme yardımcı olmak istedik. Hakemin yanına gittiğimde sadece kendisine adaletli bir maç yönetmediğini söyledim. Kendisine başka da bir şey söylemedim. Sezon başından bu yana hakemlerle ilgili bir sıkıntı içindeyiz. Konya Anadolu Selçukluspor maçında kart göremeyen futbolcumuz kalmadı. Biz yine de sesimizi çıkarmadık. Ama bir takımın kaderiyle bu kadar oynanmamalı. Tokatspor maçında bizi zaten 10 kişi bıraktı. Üstüne İrfan’ın kırmızı kartı. Taraftarları çileden çıkardı. Bir hakem ortamı bu kadar germemeli bence” diye konuştu.

Gevrek, adaletli bir yönetim istediklerini belirterek, "Biz hakemlerden farklı bir yönetim istemiyoruz. Sadece sahaya çıktıklarında daha adaletli bir yönetim istiyoruz. Adaletsizliğe maruz kalmayalım. Kimsenin hakkı bize geçsin istemiyoruz. Ama bizimde hakkımızı kimse yemesin istiyoruz. İnşallah bundan sonra gelecek hakemler daha dikkatli olur” dedi. 

"HUKUKİ YOLLARLA HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ"

Gevrek, hukuki yollarla haklarını arayacaklarını ifade ederek, "Ömrüm boyunda ben küfür etmedim. Benim kişiliğime ters bir konu. Ama hakemin raporunu gördüğümde çok üzüldüm. Beni tanıyan bilir. Ben ömrüm boyunca, o tür küfürler etmem. Hayatımda karıncayı bile incitmedim. Etmediğim sözleri, etti diye yazmışlar. Böyle bir şeyi yapmışım gibi lanse etmişler. Ama ben küfür etmedim. Bu bir iftiradır. Hukuki yollardan hakkımı arayacağım” şeklinde konuştu. 

"CEZA SİSTEMİ GELECEK"

Gereksiz kart gören futbolculara ceza vereceklerini dile getiren Gevrek, şunları söyledi: "Yönetim kurulu olarak ve futbolcu kardeşlerim olarak dikkatli olmamız gerekir. Kimsenin bu kulübe zararı dokunmamalıdır. Nasılsa başarıda bir ödül varsa, bundan sonra gereksiz kart gören oyuncularımıza ceza uygulayacağız. Çünkü futbolcu kardeşlerim sahada daha dikkatli olması gerekir."

Gevrek, hakemlerle ilgili rapor tutacaklarını kaydederek, "Biz burada adalet istiyoruz. Federasyonumuzda da adalet vardır. Biz hakemlerin performanslarını maç maç tutup, Merkez Hakem Kuruluna göndereceğiz. Adaletin olduğuna inanıyorum. İnşallah bundan sonra Merkez Hakem Kurulu (MHK) bundan sonra daha dikkatli olur” ifadelerini kullandı.

"İYİ BİR TAKIMIZ"

Şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını belirten Gevrek, "Bizim takımımız gerçekten iyi bir takımdır. Maalesef ilk yarının son haftalarından bir sıkıntı yaşadık. Tabi bununla birlikte hoca değişikliği oldu. Birkaç takviyemiz oldu. Yapmış olduğumuz transferlerin nokta transferler oldu. En son Tokatspor karşısında 9 kişi ile pozisyon bulabiliyoruz. Gelecek haftalarda bu ligin en güçlü Şampiyonluk adayı olduğu herkes görecek. Umutluyum. Ümitliyim. Tokatspor maçından sonra daha birlik ve beraberlik içinde olduk. İnşallah sezon sonunda bu gücümüzü ortaya koyar ve Şampiyon oluruz” diye konuştu.

Basın toplantısına Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, Futbol Şube Sorumlusu Aziz Ayboğa ile Tesis ve Stat Sorumlusu İlyas Karaca da katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız