SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sadece Bir Maç Kaybettik!'

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A'da şampiyonluk kovalayan takımlardan Malatyaspor, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, deplasmanda olmalarına rağmen taraftarların kendilerine destek verdiğini söyledi. Beklemedikleri bir anda gol yediklerini belirten Kartal, şöyle konuştu: "Golden sonra da iyi oynayan bizdik. Maalesef, ikinci kontraataktan ikinci golü yedik. Oyunun genelinde iyi futbol oynamak ve kazanmak isteyen bizdik. Çok gol pozisyonuna girdik ama olmadı. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzde başka maçlarımız var. Bunları kazanarak son ana kadar şampiyonluğu kovalaycağız. Şu an sadece bir maç kaybettik." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da, çok önemli bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor açısından bu maçı kazanmalarının çok önemli olduğunu anlatan Avcı, şöyle konuştu: "Oyuncularımı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Fakat, bu maç artık bitti. Bu maçı unutup önümüzdeki 9 önemli maça odaklanmamız gerekiyor. Her maç bizim için zor. İnşallah, bu mücadeleyi devam ettirip, karşılığını ileriki haftalarda alırız. İlk 3 takım aşağıdaki takımlardan koptu gibi gözüküyor. İnşallah, futbolu doğru oynayan ve hak eden hedefe ulaşır."

İstanbul ekibinin golcü futbolcusu Sertan Eser ise doğum gününde gol attığı ve kazandıkları için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Malatyaspor'u tebrik ediyoruz. Hem taraftarıyla hem futboluyla galip gelmek istediler ve iyi takım olduklarını gösterdiler. Biz daha iyi mücadele ederek gol pozisyonlarını değerlendirdik. Çok önemli bir 3 puan aldık. Sezon sonunda ipi göğüslemek istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız