SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sadece Bir Makinemiz Var.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:44:27
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’da gerek içme, gerekse sulama suyu için talep edilen sondaj vurma çalışmalarında, taleplerin yeterince yerine getirilemediği bildirildi. 
 
İl Özel İdaresi’ne ait bir adet sondaj makinesinin yılda 40-45 sondaj açabildiği, oysa yıllık talebin 80’i geçtiği belirtildi. 
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, "İl Özel İdaremize ait darbeli bir sondaj makinemiz var. Bir haftada bir kuyu açılıyor. Bir yılda 40-45 sondaj vurabiliyoruz. Yetişmediği takdirde, yani talep karşılanamayınca, dışarıdan sondaj makinesi kiralanıyor. İkinci bir sondaj makinesi alınması gündeme geldi ancak Malatya’nın büyükşehir olacak olması ve yeniden yapılanma olacağından, şimdilik ikinci bir sondaj makinesi alımından vazgeçildi" dedi.
 
İl Özel İdaresi olarak yaptıkları programlarla ilgili bilgi de veren Şavata, "Geçmiş dönemdekiler gibi programların bir kısmı aksamayacak. Çünkü, gerçekçi projeler hazırlanıp gerçekçi hedefler konuldu. İl Özel İdaresi ile İl Genel Meclisi’nin aldığı kararla yapılabilir proje ve çalışmalar programa alındı. Yıl sonuna kadar planladığımız hizmetlerin tamamını yapmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız