SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sadece Büyükşehir Değil.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:11:49
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "Malatya büyükşehir olup, AK Parti ile büyümeye devam edecektir" dedi. 

CHP İl Başkanı Enver Kiraz’ın 'başta büyükşehir olmak üzere eski kalelerimizi geri alacağız' sözüne karşılık basın mensuplarının sorularını cevaplandıran AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "AK Parti verdiği sözünü ve vaadi tutarak, Malatya'yı büyükşehir yapacaktır. Büyükşehir belediyesini alma noktasında elimizden geleni yapacağız. Marka şehirler oluşturma vaadi çerçevesinde 13 il daha büyükşehir olacak" ifadelerini kullandı.

“Ana muhalefet partisinin Malatya il başkanı, teşkilatlarını motive etmek için böyle söz söylemiş olabilir. Ancak, halkın yanında olan, büyükşehirlerde başarı öyküsü olan bir parti var karşılarında. Malatya’nın merkezi hükümetten alacağı desteği burada da hissetmesi için elbette ki AK Parti’nin yerelde de iktidar olması için elinden geleni yapacak. AK Parti’nin yerellerde de iktidar olması gerekir” diyen Tüfenkçi, “İstanbul, Ankara, Adapazarı, Kocaeli, Gaziantep, Kayseri ve Konya’da neler varsa, bu tecrübeleri yaşatma adına kendi öz partisinden yana oyunu kullanacağından şüphe duymuyorum. Malatya’da da iyi seçilmiş adaylar, sadece büyükşehir değil, yeni kurulacak iki merkez ilçe ve ilçelerde de AK Parti olarak seçimi almaya çaba göstereceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız