SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadece CB Çelengi Ayakta

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:50:07
Sadece CB Çelengi Ayakta
A- A+ PAYLAŞ
 
Şırnak’ta mayın patlaması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı GATA’da şehit olan Veteriner Uzman Çavuş Burak Ulukaya, memleketi Malatya’da düzenlenen töreni esnasında askerlerin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün gönderdiği çelenge karşı özel hassasiyet gösterdiği görüldü.
  
Malatya Şehir Mezarlığı’ndaki törene Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Başbakan, Genelkurmay Başkanı, Kuvvet Komutanları ile birlikte çok sayıda kurum ve kuruluş tarafından gönderilen çelenkler yerlerine konulurken ilginç bir durum yaşandı.
  
Şehit cenazesi gelmeden önce çıkan aşırı rüzgar nedeniyle bazı çelenkler devrildi. Bunun üzerine tüm çelenkler yere yatırılırken, sadece beyaz ve kırmızı karanfille yapılmış olan üzerinde ay-yıldız bulunan “Cumhurbaşkanı” çelengi ise görevli askerler tarafından ayakta tutularak, rüzgarın etkisi ile düşmesi engellendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız