SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sadece Kötü Zamanlar Geçiriyoruz"

0
Güncellendi - 2016-12-17 01:48:04
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Amamchi Augustine Iwuji-Amutu, takımın kötü bir zamandan geçtiğini ifade ederek, “Her takımda olacağı gibi biz de zor günler geçirdik, geçiriyoruz. Ama bugünleri atlatacağımıza inanıyorum. Adana Demirspor maçıyla yeniden ayağa kalkacağız” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Nijeryalı forvet, Bandırmaspor karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade etti.

Amutu, Bandırmaspor ile sahalarında ynadıkları ve 1-0 kaybettikleri Bandırmaspor maçında buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini belirtti.

Adana Demirspor maçını kazanıp, yeniden ayağa kalkacaklarını ifade eden Amutu, “Moralimiz bozuldu ama ayağa kalkmak zorundayız. Her takımda olacağı gibi biz de zor günler geçirdik, geçiriyoruz. Ama bugünleri atlatacağımıza inanıyorum. Adana Demirspor maçıyla yeniden ayağa kalkacağız. Arkadaşlarımızla sürekli konuşup birbirimize moral veriyoruz” diye konuştu.

Nijeryalı forvet, performansıyla ilgili yaptığı değerlendirmede ise “Son iki maçla geri döneceğimize inanıyorum. Biz kötü değiliz, takım da kötü değil sadece kötü zamanlar geçiriyoruz. Sezona iyi başladım ancak takımımın kazanamasına üzülüyorum ama kalan maçlarda elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerini kullandı.

Amutu, ligin zor olduğunu belirterek, “Topu kaybettiğiniz zaman geri gelmeniz, tekrar ileri gitmeniz, pres yapmanız gerekiyor. Gerçekten golcüler için zor bir lig. Bu beni biraz endişelendirdi ama ben bunu aşacağıma inanıyorum” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ÖZAY (7 yıl önce)
    Olacak olacak sadece biraz sabır...bak Boluya 4 yedi, lig uzun ve her takım her hafta süprizlere imza atabilir, bakın Sivas Bandırmadan zor cıktı, önemli olan takıma her daim tam destek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)ÖZAY isimli kullanıcı yorumuna
    İnsallah değerli kardeşim insallah 1. 0. Olsun bizim olsun çünkü sivas ta kervana katıldı ilk 8 çok tehlikeli yönetim teknik heyet seyirci ve futbolcular mutlak dikkatli olmak zorundayız diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Bolu 4. 0. Mağlup gösterin kendinizi diyeceğim diyemiyorum çünkü o inanç o sevada o istek yok futbolcularda yoksa mümkün değil adana demirsporu yenmemek herşey istek ve arzuya bağlı herşey beyinde biter efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Zor dostum zor bu saatten sonra çok zor çok kkkkkkkkkkkkkkkmkk
    0
    0
    Yanıtla