SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sadece Makyaj Yapıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:03:55
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Kösal, Bakırcılar Pazarı diye bilinen Dabakhane mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Mevcut Belediye'nin kalıcı bir eser bırakamadığına vurgu yapan Köksal, "Kaldırımlarla Malatya'ya sadece makyaj yapıldı" dedi.

Saadet partisin Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi ziyaret ve seçim gezilerine devam ediyor. 

Dabakhane mahallesinde bulunan Bakırcılar ve demirciler çarşısını gezen Mimar Köksal, vatandaşlar ile sohbet ederek destek istedi. 

Melekbaba'da ikamet eden bir vatandaşın bölgeyle ilgili sorusu üzerine Köksal şunları söyledi.

"Allah nasip ederse eğer biz göreve getirilirsek ilk yapacağımız çalışmalardan bir tanesi Melekbaba'da kentsel dönüşümü başlatmak. Ama vatandaşı incitmeden, perişan etmeden bizim uygulamalarımızla başlatmak. Melekbaba'da Su deposu var. onun etrafında 150 dönümlük bir hazine arazisi var. Oraya Malatya'nın en güzel, en büyük prestij parkını yapacağız. Zaten kentsel dönüşüm ile yollar genişleyecek. Şimdi mevcut belediyenin yaptığı kaldırımlar, asfaltlar, aydınlatmalar sadece makyaj. Yanlış onlar o bölgenin alt yapısı bile henüz bitirilmedi. O bölgenin yolları genişleteceğiz, alt yapısını yapacağız, çocuk parkları yapacağız, oto parklar olacak. sadece makyaj için bir kaldırım yapılmış. yarın alt yapı için yine sökülecek bunlar hep israf, hep halkın parası, sırf görüntü için yapılan çalışmalar haliyle hiç bir kalıcılığı da yok. Bizim projelerimizde yep yeni bir Melekbaba var .çevre yolu altı için çok güzel projelerimiz var."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız