SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadece Milli Eğitim'le Tören

0
Güncellendi - 2020-04-24 03:55:51
Sadece Milli Eğitim'le Tören
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında tören düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen törende; Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Caddesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunda bulunuldu. İl Milli Eğitimi Müdürü Ali Tatlı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından törende saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. 

Yeni tip koronavirüs (kovid-19) tedbirleri kapsamında sade bir tören yapılırken, törene katılanlar maske takarak, sosyal mesafe kuralına uydu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Buradan ilimizin vekillerine seslenmek istiyorum. Sayın müdür ilimizin eğitimini ileri götürmek adına kısır bir döngü içerisindedir. İstatistikler incelendiğinde başarısızlık görülecektir. Tüm vekillerimizin üzerinde uzlaşacağı, ilimizi üst sıralara taşıyacak liyakat sahibi bir müdürün atanması elzemdir.Malatyamızdan nice devlet adamları ülkeye hizmet etmiştir. Bu nedenle Malatya'yı seven benimseyen bir müdürün olması herkesin ortak görüşü olacaktır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emir (4 yıl önce)
    Malatyamızın gururu olarak yapmış olduğunuz hizmetleri ve gayretlerinizi uzun süredir takip ediyorum birçok projenizinde bakanlıkça desteklediğinizi görmek malatya adına çok sevindirici müdür bey,umarım diğer müdürlüklerede örnek olursunuz başarılarınız devam ettikçe bu halk sizi başüstü yapmaya devam eder
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıhanli (4 yıl önce)
    Sayın ol müdürü Malatya'da meslek liselerini kapatmıştır. (Battalgazi Mesleki ve Teknik Egltlm Merkezi gibi....) Ama meslek liselerinin önemini değinelim sayın bakan konuştuğunda tweet atalım diyerek kendisini yalanlamıştı. Meslek liselerinin önemini tüm Türkiye bilirken sayin müdür Meslek liselerini kapatmıştır. Kısaca çok başarısız bir müdür. acilen değişmesi lazım....
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (4 yıl önce)
    6 yıl oldu artık il müdürünün değişmesi lazım. revizyon şart. malatyada bu işi layıkıyla yapacak bir sürü kişi var. umarım vekillerimiz bu konuya acil olarak el atarlar. vekillerimizin yıllardır çözemediği milli eğitim müdürlüğü meselesini artık çözmeliler.
    0
    0
    Yanıtla