SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sadece Onlara Özel Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, engelli vatandaşların yararlanabilmesi amacıyla iki yeni araç daha alınacağını bildirdi.

Çakır'ın ziyaretlerine ilişkin belediye bülteni şöyle:

"Sivil toplum kuruluşu gezilerine devam eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 7 Ocak Perşembe günü de Sakatlar Derneği Malatya Şubesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi ile Önce Vatan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

İlk olarak Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret eden Başkan Çakır, engelli vatandaşlarımızın toplu ulaşımdan daha fazla istifade edebilmelerini temin etmek amacıyla daha önceden iki engelli otobüsü aldıklarını belirterek “Bunun yanında Malatya’nın bütün mahallelerini gezebilecek olan ve engelli vatandaşlarımızın da istifade edebilecekleri 9 adet yeni otobüs alımı için her türlü hazırlığımızı yaptık. Önümüzdeki aylarda otobüsleri teslim alacağız. Bu otobüslerimizin de gelmesiyle engelli vatandaşlarımız şehir içinde daha rahat seyahat edebilecekler. Sadece engelli vatandaşlarımızın kullanabilecekleri iki yeni araç daha alarak, engelli vatandaşlarımızı özel olarak taşıyacağız. Kaldırımlarımızı engelli vatandaşlarımıza uygun hale getireceğiz. Engelsiz Malatya’yı hep birlikte oluşturacağız” dedi.

Engelli vatandaşların sorunlarını Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ileten Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, engellilere yönelik yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti. Engellilerin karşılaştığı sorunlarla ilgili bir dosyayı da Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a sundu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi ile Önce Vatan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek yöneticileriyle karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaretler sırasında, “Malatya’nın sorunlarını çözmek için sivil toplum kuruluşlarının önerilerini dinliyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımız da belediyemiz gibi insan odaklı, yani amaçları insanlara hizmet. Biz de hizmetlerin en güzelini yapabilmek için önemli roller üstlenen sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyor, başkan ve yöneticileriyle fikir alış verişinde bulunuyoruz” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir ile Önce Vatan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç ise Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın zor ve önemli bir görevde bulunduğunu, tüm Malatyalıların Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a destek olması gerektiğini vurguladılar.

Öte yandan, Önce Vatan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne üye şehit anneleri, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a derneğin yayınlarından oluşan bir kitap seti hediye ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız