SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sadece Seçim Döneminde Değil"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, il başkanı Bülent Tüfenkçi ve partinin bazı yöneticileri ile birlikte Orduzu Beldesi'ni ziyaret etti. Çalık, beldeyle ilgili kendilerine bildirilen taleplerin bir bölümünü yaptıklarını, kalan talepleri ise yapmaya çalıştıklarını söyledi. 
 
Çalık, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Hem seçim sonrası için teşekkür ziyareti hem de sorunları dinleme ziyareti gerçekleştiriyoruz. Mesela, iktidara geldiğimizde 9 ilde var olan doğal gaz, bugün 69 ile ulaştırılmıştır. İlk gelen illerden bir tanesi de Malatya'dır. Malatyamızın şu anda yüzde 70'ine yakın oranla doğal gazı var. Orduzu'nun birçok yerine doğal gaz gelmesine rağmen Kireç Ocağı mevkiine gelmediğini öğrendik. AKSA Malatya Doğal Gaz Dağıtım A.Ş Genel Müdürü Cafer bey ile görüştük. Talep olması halinde Kireç Ocağı mevkiine de doğal gaz döşeneceğini söylediler" şeklinde konuştu. 
 
"TÜRKİYE NORMALE DÖNÜYOR"
 
Türkiye'de çok önemli değişim ve dönüşümler yaşanıyor diyen Milletvekili Çalık, "Türkiye artık normale dönüyor. Demokratikleşme artıyor. Demokrasiyi, milletimizin refah seviyesini yükselterek taçlandıracağız" dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin ise, "Malatya Belediyesi her zaman beldemize yardımcı olmuştur. Asfalt ve stabilize olsun, her konuda Malatya Belediyesi bizlere kapılarını açmıştır. Bundan dolayı belediye başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ediyoruz" dedi. Başkan Ekin, Orduzu belediye otobüslerinin Malatya Belediyesi MOTAŞ bünyesine alınmasını teklif ettiklerin söyledi. 
 
AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de konuşmasında, "Ramazan ayında da buraya gelmiştik. Ramazan iklimini birlikte teneffüs etmiştik. Bugün de ziyaret ettik. Bizler AK Parti olarak kuruluş felsefemizde olduğu gibi, mağdur ve ezilenden, garip gurebadan yana olduk. Sizlerin mutluluğu, AK Parti ve devletimizi mutlu etmektedir" şeklinde konuştu. 
 
GÖZTEPE MAHALLESİ'NDE..

Malatya milletvekili Öznur Çalık, Malatya merkez Göztepe mahallesi'ni de ziyaret etti. 
 
Beraberinde AKP merkez ilçe başkanı Celal Ekici, il yönetim kurulu üyesi Cumali Altuntop ile birlikte Göztepe Mahallesi'ne gidip Muhtar Bilal Yerli'den mahallenin sorunları hakkında bilgi alan Milletvekili Çalık, sorunların takipçisi olacaklarını bildirdi. 
 
Muhtarlık binası olmaması ve muhtarın işyeri yanındaki muhtarlık bürosunun da küçük olması nedeniyle milletvekili Çalık, bir yurt binasında muhtar ve vatandaşların sorunlarını dinledi. 
 
Burada konuşan milletvekili Öznur Çalık, "Sadece seçim öncesi ziyaret eden olmadık. Seçim sonrasında da sorunların takipçisiyiz. Göztepe AK Parti'ye seçimlerde destek vermiştir. Bizler buranın sağlık ocağı sorununu çözdük. Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi bu mahallede. TOKİ yeni bir okul yapacak. Böylece eğitim sorunu da çözülecek" şeklinde konuştu. 
 
"Doğalgaz gelen mahaller arasında bulunan Göztepe'nin elektrikle ilgili sorunları bize iletildi. Sokak lambalarının arızası ve ilgilenilmediği bize bildirildi. Aksamanın olduğunu biliyoruz. TEDAŞ'ı alan Aksa Elektrik, yeni elemanlar aldı. Onları eğitiyor. Eğitimden sonra elektrikle ilgili sorunlar sona erecektir" diyen Çalık, sorunların takipçisi olduklarını vurguladı. 
 
Öznur Çalık, bu dönemde çevre yolu altına daha fazla hizmet gelmesi için vekiller ve belediye olarak çaba gösterileceğini vurguladı. 
 
AKP merkez ilçe başkanı Celal Ekici ise, "Sadece seçim döneminde ziyaret eden bir parti değiliz" diyerek, "Bu yörenin insanı olarak, mahallenin sorunlarının takipçisiyiz. Yol yapılacak. TEDAŞın özelleşmesinden dolayı sıkıntı giderilirse belediye buraya güzel cadde ve çalışmalar yapacaktır" ifadelerini kullandı. 
 
Göztepe Mahallesi Muhtarı Bilal Yerli de, sokak aydınlatmalarının tamir edilmemesinden, muhtar evi ihtiyaçlarına, sulama suyu sıkıntısından caddelerin yenilenmemesine kadar birçok sorunları dile getirip, "Ne zaman başımız sıkışsa sizi arıyoruz ve sorunumuzu çözüyorsunuz. Teşekkür ederiz. Ancak, şehirde yapılan çalışmaların yüzde 50'sini çevre yolu altındaki mahaller için de istiyoruz" dedi. 
 
Bu arada, bir mahalle sakini de, Göztepe'nin imarının yapıldığını arazilerin arsa haline getirildiğini ancak, kağıt üzerinde olan imarın fiiliyata geçirilmediğini, buna rağmen arazilerine arsa üzerinden belediyeye vergi yatırdıklarını, bu sorunun çözülmesini istediklerini dile getirdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız