SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sadece Seçimden Seçime Değil'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca'nın, Doğanşehir'den sonra Kuluncak ilçesini ziyaret ederek, partili belediye başkan adaylarına destek verdikleri bildirildi.

İki milletvekilinin ziyaretine ilişkin olarak yayınlanan bülten şöyle:

"AK Parti Milletvekillerinin İlçe ziyaretleri devam ediyor. Önceki gün Doğanşehir İlçesini ziyaret eden AK Parti Milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca son olarak Kuluncak İlçesine ziyaretlerde bulundular.

AK Partililer tarafından coşkulu bir törenle İlçe merkezinde karşılanan Milletvekilleri daha sonra AK Parti Kuluncak İlçesi Belediye Başkan Adayı Nurettin Akbulut ve partililerin katıldığı toplantıda halka seslendi. Sadece seçim süreçlerinde değil Temmuz 2007’de Milletvekilliğine seçilmelerinin ardından düzenli olarak ilçelere ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Milletvekili Öznur Çalık “Biz halkımızı sadece seçimlerden seçimlere hatırlamıyoruz. Benim 1,5 yıllık milletvekilliği dönemimde Kuluncak’a bu altıncı ziyaretim. İlçelerimizin sorunlarını yerinde inceleyip Ankara’ya döndüğümüzde ilgili Bakanlarımıza ve üst düzey bürokratlarımıza ziyaretlerde bulunarak sorunları birinci elden kurumlara iletiyoruz, çözümü için girişimlerde bulunuyoruz. Biz her zaman seçimlere hazırız. Çünkü çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kuluncak’a il tipi sağlık ocağı, ilçe emniyet müdürlüğü, Kuluncak-Hekimhan arası yol çalışmaları ve bugün de Öğretmen Evi eksiğimizi gördük ve hemen Bakanımızla konuyu görüştük, ümit ediyorum en kısa zamanda Öğretmen Evi’ni de Kuluncak’a kazandırmış olacağız. Ayrıca Ilısuluk İlköğretim Okulu’nun 2009 programına alınması için Valimiz Sayın İbrahim Daşöz’le görüştük. Hizmetlerimiz aralıksız devam edecek.” dedi.

Milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Ocağı’na ziyaretlerde bulundular. Daha sonra İlçe esnafını ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca, Partililer ve vatandaşların katılımlarıyla ilçe seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdiler.

İlçe merkezindeki ziyaretlerin ardından Kuluncak’ın Sofular Beldesi’ni de ziyaret eden Milletvekilleri, Belde Belediye Başkan Adayı Kamil Çelik’le birlikte seçim bürosunu açtılar. Yapılan çalışmaların altını çizen Öznur Çalık “Sofular Göleti tamamlandı. Beldemizde kilit taşı uygulaması gibi birçok hizmetler bugüne kadar yapıldı. Bundan sonra da Başkanımızla hizmete devam edeceğimize yürekten inanıyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız