SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sadece TEDAŞ'a Borç Var'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesi Belediye Başkanı İsa Özkan tarafından 2. Halkı Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı düzenlendi. İlçe Esnaf Kefalet Kooperatifi Salonu'nda yapılan toplantıya çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Özkan yaptığı konuşmada, hizmetleri hakkında özetle şunları belirtti:

"Kanalizasyon 1. etap çalışmaları ilçe genelinde bitirilmek üzere ve elektrik hatlarının da yer altına alınması bitirilmek üzere. İçme Suyu Projesi tamamlandı. Yılbaşından önce ihale edilecek. Yoksul vatandaşların ihtiyacı olan 90 ad. sosyal konutlar Türkiye'de İlk defa ilçe olarak Darende de yapılıyor ve yapımı bitmek üzere. 2. Etap TOKİ ye En kısa zamanda başlanacak ve yüzde 90 oranında talepler alınmış durumda. 19 kilometrelik Hacılar Yolu Darende Belediyesi, Hacılar HES ve İl Özel İdaresi ile müşterek olarak yapılmakta. Küçük Sanayi Sitesi çalışmaları Sürdürülüyor. Organize Sanayi Bölgesi alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere, Tohma Çayı Islah Projesi yapıldı ve çalışmalara başlanmak üzere.

İlçemize Doğalgaz'ın gelmesi içinde çalışmalar devam ediyor. 3 milyon TL borç ile devralınan belediyede, borçlar büyük ölçüde azaltılmış sadece TEDAŞ'a bir kısım borç vardır. Belediye Araç Parkına 9 adet, bedelsiz hibe yoluyla araç kazandırıldı. İlçemize yapılan DASEV Meslek Yüksek Okulu için yardım temin etme çalışmalarımız sürüyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız