SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık EYMS Camiasına Veda Etti..

0
Güncellendi - 2019-01-06 19:49:40
Sadık EYMS Camiasına Veda Etti..
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sadık Çiftpınar, 4,5 sezon formasını giydiği Evkur Yeni Malatyaspor'a veda mesajı yayımladı.

Sadık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Malatya'da bulunduğu süre içinde kendisine destek olanlara teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Acısıyla, tatlısıyla, sevinciyle, hüznüyle 4 sezon boyunca formasını gururla taşıdığım, 2 şampiyonluk yaşayıp sayısız mutluluk ve gururu paylaştığım Malatyaspor'dan yeni hedefler doğrultusunda ayrılmış bulunmaktayım. Malatya'da bulunduğum 4 sene boyunca bana desteğini esirgemeyen başta Sayın Başkanımız Adil Gevrek, Malatyaspor'a kazandırılmamda en büyük paya sahip, sevgili ağabeyim Ali Ravcı, kulüp müdürümüz Selçuk Günaydın, emektar personelimiz, çalışma fırsatı bulduğum tüm hocalarım, kader birliği yaptığım takım arkadaşlarım, şehrin önde gelen siyasileri ve bürokratları, Malatyalı tüm hemşehrilerim ve de büyük Malatyaspor taraftarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İstemeden birilerini üzdüysem, kırdıysam affola. Benden yana tüm haklarım helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin, Allah'a emanet olun."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mehmet (5 yıl önce)
    FEnerbahce açıklama yapmış kaynak milliyet haber! Sadık için 2,5 yıllık sözleşme imzalanmış. Malatyaspor’a 1,5 milyon Euro degil 400 bin Euro aldık demişler nasıl yani?
    0
    0
    Yanıtla
  • cihangir (5 yıl önce)
    Yolun açık olsun Malatyaspora çok emeğin oldu kaptan başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahçeli Malatyalılar (5 yıl önce)
    Fenerbahçe forması da nasıl yakışmış! :)
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    Sadık orada david luiz olursun inşaallah
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (5 yıl önce)
    sadık kardeşim kafayı mı yedin sen şampiyon olacak takım bırakılıp küme düşecek takıma gidilir mi hiç. sene ye anfield da liverpool ile şampiyonlar ligi maçına çıkma şansını kaybettin malesef. bu sene şampiyonluk kupasını kaldıracağız sözüm var malatyaya.
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (5 yıl önce)
    sadık kardesim istanbul takımlarını hayatım boyunca sevmedim memleketimin takımı amatorde de olsa yıne desteklerım memleketimin takımını ama senin delikanlı durusun ve su son yaptıgın hareket 44 numaralı forma beni fenerbahceyı destekleme hissi dogurdu yolun bahtın acık olsun ailenle bırlıkte allaha emanet ol guzel ınsan
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa korkmaz (5 yıl önce)
    ADAM GİBİ ADAM Bİ MALATYALI GİBİ MALATYALI YOLUN AÇIK BAHTIN AYDINLIK OLSUN BAŞARILAR
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (5 yıl önce)
    Adamsın güzel insan...Yolun açık olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan44 (5 yıl önce)
    Yolun açık olsun Yeni kulübünde başarılar. Takıma katkın sağladın katkıların için teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın GÖKALP (5 yıl önce)
    Seni sevdik kardeşim başarılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yahya Özçelik (5 yıl önce)
    Yolun açık olsun kaptan , yüreğinle oynadın
    0
    0
    Yanıtla