SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık'a Gençlerbirliği Talip

0
Güncellendi - 2016-06-18 02:24:36
Sadık'a Gençlerbirliği Talip
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un genç ve başarılı defans oyuncusu Sadık Çiftpınar’a Süper Lig’den teklif olduğu öğrenildi.

Sarı kırmızılı takımda başarılı bir sezon geçiren Çiftpınar, Süper Lig ekipleri de dahil birçok kulübün dikkatini çekmeyi başarmıştı. Takımın belkemiği olan ve geride kalan sezon hem kendisi adına başarılı bir sezon geçiren hem de takımına büyük katkı sağlayan genç defans oyuncusunun adı daha önce Süper Lig ekibi Bursaspor ile anılmıştı.

Bursaspor’un genç oyuncu için resmi bir teklifte bulunmadığı kaydedilirken, bir başka Süper Lig ekibi Gençlerbirliği’nin Sadık’ı kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Ankara temsilcisinin farklı kanallarla Sadık Çiftpınar’a teklifte bulunduğu ileri sürüldü.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatyasporlufk (7 yıl önce)
    sadık bu takımda kesinlikle kalmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (7 yıl önce)
    Sadik kalmalı gerisi mühim degil
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    iyi bir ekiple çok ciddi yerlerde olabilir
    0
    0
    Yanıtla