SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık'ın Bedeli 2 Milyon Euro

0
Güncellendi - 2019-01-02 22:34:20
Sadık'ın Bedeli 2 Milyon Euro
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Sadık Çiftpınar için 2 milyon Euro bonservis istediklerini açıkladı.

Süper Lig'de devre arasına girilmesinin ardından Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı stoperi Sadık Çiftpınar'ın adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile yoğun bir şekilde anılmaya başlamıştı. Genç stoperi kadrosuna katmak için Beşiktaş ve Fenerbahçe tekliflerini Evkur Yeni Malatyaspor yönetimine sunarken, kulüp başkanı Gevrek, Sadık Çiftpınar için istedikleri bonservis ücretini açıkladı.

Gevrek, Sadık'ın transferi için hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş ile görüştüklerini kaydederek, genç stoper için 2 milyon Euro bonservis istediklerini ifade etti.

Sadık Çiftpınar'ın sözleşmesinin sezon sonu biteceğini belirten Gevrek, "Sadık 4,5 yıldır takımımızda oynuyor. Beraber büyük başarılara imza attık. Sadık, Malatya'yla özdeşleşti ve Malatyalılar onu, o da Malatyalıları ve Malatya'yı seviyor. 6 ay sonra sözleşmesi bitecek, bedava gidecek diye bir düşünce olmasın. Biz devre arasında oturup, konuşacağız. Talipleri de var. Yurt dışından da teklifler var ama Türkiye'de oynamak istiyor. Sadık, kulübüne de para kazandırmak istiyor. Bizim istediğimiz 2 milyon Euro ve çok büyük bir para değil. Türkiye'de her kulüpte sıkıntılar var ama Sadık genç bir oyuncu, inandığımız bir oyuncu. Resmi olarak bir şey söylemedik ama istediğimiz 2 milyon Euro" dedi

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kaplan44 (5 yıl önce)
    niye bedava olsun sadık vefasız değildir..3 yıllık sözleşme imzalarsın sezon sonunda verirsin olur biter..Sadık 3-5 yıl sonra dönüp dolaşıp bize gelecek..Hem o kazanacak hem biz
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    İNŞALLAH DEVRE ARASI GİDER DE KULÜBÜMÜZ PARA KAZANIR! YOK EĞER SEZON SONUNDA GİDERSE 12 TRİLYONDAN MAHRUM KALACAĞIZ! O YÜZDEN SAYIN BAŞKANIMIZ ELİNİ ÇABUK TUTUP 3'E 5'E BAKMADAN BU İŞİ BİTİRSİN YOKSA ADAM BEDAVAYA GİDERSE YAZIK OLUR...
    0
    0
    Yanıtla
  • NİYE BEDAVAYA GİTSİNKİ SADIK ADAM GİBİ ADAM MALATYAYA PARA KAZANDIRIR SÖZLEŞME UZATIRLAR BİR ORTAK YOL BULUNUR MALATYA SADIGA BORÇLU İSE SADIKDA MALATYAYA BORÇLU .
    0
    0
    Yanıtla