SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık'ın Transferi Teklife Bağlı

0
Güncellendi - 2019-01-02 02:41:07
Sadık'ın Transferi Teklife Bağlı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un genç stoperi Sadık Çiftpınar için Fenerbahçe ve Beşiktaş tekliflerini sunmaya başladı. Fenerbahçe'nin Evkur Yeni Malatyaspor'a teklifini iletmesinin ardından transfer görüşmeleri resmi olarak başladı.

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar için Beşiktaş ve Fenerbahçe devreye girdi. Her iki kulüp, genç stoperi kadrosuna katmak için çalışmalar başlarken, Fenerbahçe yönetimi, Evkur Yeni Malatyaspor yönetimine resmi teklifini sundu.

Sarı lacivertli yönetim, Beşiktaş'ında gündeminde yer alan Sadık Çiftpınar için, Evkur Yeni Malatyaspor yönetimiyle bir araya geldi. İstanbul temsilcisinin Sadık Çiftpınar'a 3,5 yıllık sözleşme önereceği ve transferin olumlu sonuçlanmak üzere olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'nin, Evkur Yeni Malatyaspor'a Sadık'ın transferi için 1 milyon Euro ve Aatıf'ı önerdiği iddia ediliyor.

Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş'ta başarılı stoperi kadrosuna katmak istiyor. Siyah beyazlı yönetimden şuana kadar resmi bir teklif gelmezken, bu transfer için ise 1 milyon Euro ve Larin'in sarı kırmızılı kulübe teklif edileceği ileri sürülüyor.

Galatasaray'ın alt yapısında yetişen Sadık Çiftpınar'ın Evkur Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, Sadık Çiftpınar'ın transferine ilişkin, "Sadık ve bizim için hayırlısı neyse o olsun. Şuan net, yüzde yüz bitmiş bir şey yok. Onun için nereye gideceğini söylemek doğru olmaz. İki büyük camianın Evkur Yeni Malatyaspor’umuzun futbolcusuyla ilgilenmesi bizim için önemli. Sadık kulübümüze, kulübümüzde Sadık’a katkı sağladı. Sadık’a daha önceden de sözüm var. İyi bir konumdayız, bizimde hedefimiz var, ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Sadık’ta bizim için çok önemli bir futbolcu ama büyük takımlardan teklif gelirse bunu değerlendireceğimin sözünü de Sadık’a vermiştim. O konuda da mutlaka değerlendireceğiz. Hem kulübün hem de Sadık’ın menfaati doğrultusunda bir karar vereceğiz" açıklamasını yapmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız