SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık'tan Manevi Destek

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:46:55
Sadık'tan Manevi Destek
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un devre arası kadrosuna kattığı sağ kanat oyuncusu Sadık Çiftpınar, uzun süren sakatlığının ardından başarılı bir ameliyat sonrasında yeni sezona sağlığına kavuşacağı öğrenildi.

Spor Toto 2.Ligde top koşturan Yeni Malatyaspor’un genç ve yetenekli sağ bek oyuncusu Sadık Çiftpınar, başarılı ameliyat geçirdi. Ligin 26’ncı haftasında deplasmanda oynanan 1461 Trabzonspor maçının 56. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Yeni Malatyaspor’un sağ bek oyuncusu Sadık Çiftpınar, ‘Fıtık ve Pubis’ten başarılı bir operasyon geçirdi. Genç oyuncu sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaştığı haberde, sezonu kapattığını belirtti.

Çiftpınar, yaptığı açıklamada, “Pubis ve Fıtıktan başarılı bir ameliyat geçirdim. Sezonu kapattım. Yeni Sezonu sabırsızlıkla bekliyorum. Allahın izniyle yeni sezonda sağlıklı bir şekilde, Kaplanın PTT 1’Ligde formasını giyeceğim” diye belirtti.

Yeni Malatyaspor’un Şampiyonluk özleminin biteceğini ifade eden Çiftpınar, “Kaplan pençesini açtı avını bekliyor. Yıllardır süren özlemin bitmesine çok az kaldı. Rabbim utandırmasın, güç ve kuvvet versin” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız