SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şafak 44" Baskını

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 15 adet ev ve işyerinden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren, 1'i kadın 11 zanlı yakalandı. Şafak 44 operasyonunda gözaltına alınan zanlıların, çaldıkları eşyalarla lüks hayat yaşadıkları tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, suç örgütü kurmak, örgüt adına hırsızlık yapmak, çalıntı suç eşyasını saklamak, satın almak ve satmak suçundan 12 değişik adrese eş zamanlı olarak saat 05.00'de yapılan 'Şafak 44' operasyonunda 11 zanlının gözaltına alındığını bildirdi.

Zanlılarla birlikte, 22 bin TL değerinde LCD televizyonlar, kamera ve bilgisayarlar ile çeşitli ev eşyaları çaldıkları tespit edildi. C.A., H.H.K., F.E., S.E., İ.H.İ., N.Ç., T.Ç., O.K., H.K., T.G., ve Ç.A. gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan zanlılardan C.A.'nın 9 adet, H.H.K.'nın toplam 53 adet, İ.H.İ.'nin 3, F.E.'nin 17 ve N.Ç.'nin de 1 adet suç kaydı olduğu belirtildi.

Polisin asayiş telsizini dinleyip, asayiş ekiplerinin yönlendirildiği yerlere gitmedikleri ileri sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız