SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Safımızı Belli Etmeye Geldik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:16:20
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir grup, terör olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi. İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde toplanan grup, ellerindeki Türk bayraklarıyla "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganlarıyla yürüyüş yaptı.

Terör olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenlendi. Sosyal medya üzerinden toplanan grup, terör olaylarını kınamak için bir araya geldi. Otomobillerine Türk bayrağı asan vatandaşlar da sloganlar atarak yürüyüşe destek oldular. Ellerindeki Türk bayraklarıyla yürüyüş yapan kalabalık, Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne kadar yürüdü. Yürüyüş sonrası açıklama yapan Osmanlı Tim Malatya Temsilcisi Fırat Beyoğlu, “Biz, Osmanlı TİM olarak ülkemize dışarıdan gelen siber saldırıları önlemek ayrıca bölücü ve Türkiye Cumhuriyeti karşıtı her oluşuma tepki göstermeyi amaç edindik. Biz hiçbir zaman reklam yapmayı amaç edinmedik, bu grubun açılmasındaki en önemli sebep gençlerimizi bilinçlendirmek ve amacımız doğrultusunda yaptıklarımız hakkında bilgilendirmektir. Son zamanlarda şehit haberlerinin peş peşe gelmesi ve artan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla toplandık. Şehit cenazelerinin gelmesi, biz vatandaşları rahatsız etmiştir. Sosyal medya üzerinden yapılan bir duyuruyla, Türkiye’nin onlarca ilinde aynı anda tek yürek tek ses olduk” dedi.

Yaşanan olaylara asla Kürt-Türk savaşı demediklerini belirten Beyoğlu, “Çünkü burada maksat, kardeşi kardeşe kırdırmak. Asıl mücadelemiz, PKK denen bu taşeron örgütünü 30 yıldır başımıza musallat eden dış güçlerdir. Emanet oylarla TBMM'ne dahil olmak isteyen, vergilerimizle deniz yataklarında keyif yapan, ülkeme tehditler savuran bir avuç haddini bilmezlere bir gün gelecek haddini bildirecek bir Türk milletinin olduğunu hatırlatmaya geldik. Yiğitçe vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza şehitlerimize sahip çıkmaya, safımızı belli etmeye geldik” diye konuştu.

“TÜRKÜN SABRI DENENMEZ”

Ailelere seslenen Beyoğlu, ebeveynlerin çocuklarına ve sahip çıkması gerektiğini kaydederek, “Savunmada, sanayide, teknolojide gelişmekte olan ve dünya üzerinde söz sahibi olmaya başlayan devletimizi çekemeyen bu dış güçler, huzursuzlukla çökertmek için 30 yıldır başımıza bir dinsiz imansız PKK örgütünü kurarak bizi yeneceklerini sanıyorlar. Sadece PKK mı? Emperyalizmin, dış odakların uşağı olmuş şerefini, namusunu ve vatanını satan içimizdeki hainler, bazı medya grubu, içimizdeki düşmanlarımız ve daha niceleri! Ya haddinizi bileceksiniz ya da bu memleketi terk edip gideceksiniz. Türkün sabrı denenmez. Unutmayın ki; çakalların dansı, aslanın ayağa kalkmasına kadardır. Malatya'dan tüm bu vatan hainlerine sesleniyorum. Çocuğuna mama, mutfağına sebze, hastana ilaç, ambulans, ticaretine finans sağlayan bankalara, hizmet getiren, yol getiren şantiye araçlarına, evindeki ateşi söndüren itfaiye araçlarına, okuldaki öğretmene, çocuğunun okuluna, sokaklarına aydınlık getiren elektrik direğine, geçen yıl yaktığın kütüphanene, sana hizmet veren esnafına ve nicesine saldırınca neyin kafasını yaşıyorsunuz, ne geçiyor elinize?” dedi. 

Basın açıklamasının ardından kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız