SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sağda Yaptılar, Sıra Solda..'

A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sol yelpazede yapılan dizayn sonucu genel başkanlığına getirildiğini belirterek, "Her halde 40'ı çıkmadan başbakan yapmak istiyorlar" dedi.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, beraberindeki partililerle birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşan BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, "Ahilik sistemi esnaflıkta olduğu gibi, siyasette de olmalı. Esnaf ve sanatkarlar toplumun kılcal damarıdır. Toplum için aile ne kadar önemliyse, esnaf ve sanatkarda o kadar önemlidir. Esnaf ve sanatkarlarımızın oluşturduğu sosyal doku yok edilmeye başlanıyor. Esnaf ve sanatkarlar zarar gördüğü zaman toplum genetiği de zarar görür. Hükümet olmanın gereği, 9-10 kişi bir araya gelip, dükkanları kapatıp, hipermarket açın demek değildir. Hükümetolmanın gereği, esnaf ve sanatkarın ayakta kalması için tedbir almaktır" dedi.

CHP "Adı Kemal olan bir muhterimi 3 günde Kemale erdirdiler. Şimdi iç basın, dış basın el ele, kol kola vermiş, 7 günde bir partinin genel başkanı yaptılar. Şimdi yine top yekun yükleniyorlar, 260'kez reyting yapan kanallarda, köşelerde yazıyorlar. 40'ı çıkmadan da her halde ülkeye başbakan yapmak istiyorlar. Ama bunlar zorlamadır, millet iradesi gereği değildir. Milletin iradesi buna dur diyecektir. Denenmişi, tekrar denemek gibi bu milletin bir lüksü yoktur." diyen topçu Topçu, "Suyun ötesindeki saikler, yurt içindeki argümanları harekete geçirerek, bugüne kadar sağ yelpazede yapmış oldukları dizaynın tam tersini solda yapmaya çalışıyorlar. Ama ne yazık ki, bunların hiç biri bu memleket için, bu ülke için çare değil, çıkar değil, çünkü çare olarak ortaya attıkları insan giydiği gömleğin fiyatından habersiz. Neticede öğreniyoruz ki, o giydiği gömlek, bir asgari ücretlinin aylık ücretine yakın. Millet bunları görecektir, millet bunları anlayacaktır" şeklinde konuştu.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, BBP Genel Başkanı Topçu'ya ziyaretten dolayı teşekkür ederek, BBP'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ilkeli bir insan ve Türkiye'nin takdirini kazanmış bir lider olduğunu ve bundan dolayı tekrar başsağlığı dilediğini söyledi.

Keskin, "Türkiye'de en büyük sorun esnaf ve sanatkarın sorunudur. Bunu tüm yöneticilerimiz biliyor. Diğer kesimlere bakıldığı gibi esnaf ve sanatkara bakılmadı. Esnaf ve sanatkar, Türkiye'nin sosyal barışına katkı sağlıyor. Böyle bir camiaya üvey evlat gibi bakılmamalı" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız