SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sağlam Adımlarla Devam Etmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-09-15 02:11:41
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz,  “Bizim için şuanda en önemlisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı. Taraftarlarımızı da o maça bekliyoruz çünkü büyük bir desteğe ihtiyacımız var” dedi.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Buz, Malatyalıların ve taraftarların Kurban Bayramlarını kutlayarak, herkese huzur ve barış dolu günler geçirmesi temennisinde bulundu.

Tecrübeli teknik adam, bayrama lider olarak girmenin kendileri için farklı ve güzel bir duygu olduğunu ifade etti.

Denizlispor deplasmanında mutlak 3 puan hedefiyle oynadıklarını dile getiren Buz, “Deplasmanda kazanmak istedik. İyi bir müsabaka çıkardığımızı düşünüyoruz. Pozisyon olarak da birçok fırsat yakaladık ama maalesef berabere kaldık” diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, Denizlispor deplasmanında 2 puanı kaybeden taraf olduklarını ancak strateji olarak deplasmanda alınan 1 puanın önemli olduğunu, o 1 puanla lider olduklarını söyledi.

Takım olarak liderliğin keyfini çıkardıklarını dile getiren Buz, şunları söyledi: “Ligin henüz başındayız, sadece üç hafta geride kaldı. Lideriz ama bunu bırakacağız ve önümüze bakacağız. Önümüze hem sağlam basarak bakmamız gerekiyor. Müsabaka müsabaka ilerleyeceğiz. Bizim için şuanda en önemlisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı. Taraftarlarımızı da o maça bekliyoruz çünkü büyük bir desteğe ihtiyacımız var. Taraftarlarımızla birlikte önce 3 puanımızı almak daha sonrada yolumuza devam etmek istiyoruz. Lig daha yeni, çok fazla konuşmamak ve abartmamak gerekiyor.”

Tecrübeli teknik adam, Denizlispor karşılaşmasında Senegalli golcü futbolcu Boubacar Dialiba Dıabang’ın forma giymemesiyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Buz, ilk iki maçta 3 gol atan bir futbolcuyu dünyada hiçbir teknik direktörün kesmeyeceğini ifade ederek, takımsal anlamda kendilerinin de böyle bir sürprizi asla yapmayacaklarını belirtti.

Mersin İdmanyurdu maçında 2, Samsunspor maçında ise 1 gol atan Dialiba’nın Denizlispor maçının hazırlıklarında şut çekerken kasığında bir sıkıntısı olduğunu aktaran Buz, “Tabi oyuncumuzun sakatlığını maça kadar giderebileceğimizi düşündük. Maalesef olmadı. Son ana kadar oynayabilir mi, oynayamaz mı diye ona baktık. O nedenle Denizlispor maçında oynayamadı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına yetiştirmeye çalışacağız ama bizim diğer arkadaşlarımızda değerli” dedi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekibi Kurtalanspor ile oynayacakları kupa maçıyla ilgili de açıklama yapan tecrübeli teknik adam, “Kupa mesaisine gireceğiz. Kurtalanspor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Kupada da iddialıyız. Kupada da yolumuza devam etmek istiyoruz. Oynamayan arkadaşlarımıza da şans vereceğiz ama bu demek değil ki kupada var olmama gibi bir durum var. Kupada gruplara gitmek istiyoruz. Haftada iki maçta oynarız, o açıdan hiçbir sıkıntımız yok. Kupada da Yeni Malatyaspor bayrağını yükseltmeye çalışacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Süleyman (7 yıl önce)
    Arkadaşlar maç biletleri pahalı değil, takıma sahip çıkmak zamanı
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMIL (7 yıl önce)
    Bu yonetim taraftarinstada cekmek istemiyor firsatci yonetim adil gevrek artik su bilet fiyatlarini indirrr
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkancool (7 yıl önce)
    Taraftarın desteğini en ucuz bileti 8 lira yaparak mı bekliyorsunuz. Süper ligde 5 liraya maç olduğunu biliyor musunuz?
    0
    0
    Yanıtla