SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sağlam Adımlarla Gidiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:21:38
A- A+ PAYLAŞ

 

 

Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, "Gönül istiyor ki dünyanın ilk 3'ü içinde olalım" dedi. 
 
Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nın yapıldığı Malatya'da soruları cevaplandıran Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, "Judo Federasyonu olimpik braşlardan bir tanesidir. Bir altın ve bir bronz almış branşız. Olimpik anlamda çalışmalarımız sürüyor. Avrupa ve dünya takımları arasında bayan takımımız 3'ncü oldu. Gönül istiyor ki dünyanın ilk 3'ün içinde olalım. Ancak değiliz. Çünkü, Japon, Brezilya, Rusya ve Fransız gibi güçlü ekoller var. Biz de onların içinde yer almaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
"Sağlam adımlarla gidiyoruz. Alt yapı ne kadar iyi eğitilirse, sporcularımızı ne kadar iyi yetiştirirsek, milli takım olarak dünyada Türkiye Judo'sunu daha yi yerlere getiririz" diyen Uysal, Judo sporunun gitgide daha iyi tanınıp, daha da başarılarının artacağına inandığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız