SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlam Antrenmanda İdeal 11'i Denedi

0
Güncellendi - 2017-08-10 21:41:14
Sağlam Antrenmanda İdeal 11'i Denedi
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in 1. haftasında 13 Ağustos Pazar günü oynayacağı Osmanlıspor müsabakasının hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde yaptığı tek antrenmanla günü geçiren sarı-siyahlılarda taktik çift kalede futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Teknik Direktör Sağlam’ın Osmanlı maçının taktiğini futbolcularına ezberletmeye çalıştığı antrenmanda Barazit, Dia ve Chabake performanslarıyla teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Bu arada tecrübeli çalıştırıcı Sağlam, yapılan çift kale maçta Osmanlı maçında sahaya sürmeyi planladığı ideal on biri de denedi.

Sağlam’ın ideal on birde Farnolle, Chabake, Yalçın, Sadık, Cissokho, Azubuike, Barazit, Murat Yıldırım, Pereira, Dia ve Khalid’e şans verdiği görüldü.

Çift kaleyi sık sık durdurarak futbolcularını yapmaları gerekenler konusunda uyaran Sağlam, özellikle bloklar arasını pas yaparak geçmeleri gerektiğini sık sık vurguladı.

Evkur Yeni Malatyaspor, Cuma günü 18.00’de yapacağı antrenmanla Osmanlıspor müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.

OSMANLISPOR CEPHESİ..

Süper Lig’in birinci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor’a konuk olacak olan Başkent ekibi bugün yaptığı tek antrenmanla hazırlıklarını devam ettirdi.

Osmanlıspor, Evkur Yeni Malatyaspor’la Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla devam ettirdi. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde yapılan antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan oyuncular daha sonra koordinasyon çalışmasına geçti. 7’ye 2 top kapma oyunu oynayan mor-sarılı ekip, dar alanda minyatür kalelerden kurulu sahada maç yaptı. Günün tek antrenmanı kanatlarda orta, şut ve gol organizasyonlarıyla son buldu.

Malatya, Ankara- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Michail (6 yıl önce)
    Yeni malatyaspor=0 Osmanlıspor= 0 mac sonucu idda oynayabilirsiniz. Cunku boyle bitecek supriz olursa mac 2 olur demedi demeyin malatyanin yenme ihtimali 0 niyemi toplama takim ligde basarili olamaz kusura bakmayin ilk 5 hafta da hoca birakir gider cunku bu kadroyla bu yonetimle 5 hafta dayanir
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan ULAŞ (6 yıl önce)
    Yeni Kaleci bizim Ertacın bolu maçında sıfırdan gol yediği gibi GB den gol yedi acil kaleci Defansa Yalcının yanına bir defans top Dağıtıcı Orta sahaya ve ve Çok isabetli vuruşlar yapabilen golcü illaki gerekli bizi tek teselli eden Takımın başında Ertuğrul Sağlamın oluşu ama sonuçta sahada Teknik adam değil Futbolcu oynayacak gekge yoksa bizim Çırzıspor gibi köy takımı olarak kalırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakup (6 yıl önce)
    Yeni sezon Malatya ya hayırlı uğurlu olsun takım iyi inşallah güzel bir sezon olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Antielazığ (6 yıl önce)
    Acil forvet almak lazım çok maçlarını izledim dening ve khalid super ligde toplamda 10 gol atacak oyuncular değil gol atamayan takım Barcelona dahi olsa yenilmeye mahkumdur acil olarak çok iyi bir forvet lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (6 yıl önce)
    Acil forvet lazim. Eren tozlu da ilk 11 de başlayabilir. Murat akça da bu takımda yer bulmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • e.k. (6 yıl önce)
    illerleyen haftalarda Ertaç kaleyi alır bence
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (6 yıl önce)
    3 cok saglam oyuncuya ihtiyac var lig cok degerli 1 galibiyete bile 2 milyon para kazaniyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (6 yıl önce)
    Görünürde kötü bir kadro değil ileriki haftalarda pereira nın yerine turgut ,murat yıldırım ın yerine sadio gelecek büyük ihtimalle iyi bir forvet de gelirse takımı sırtlar inşallah uyum iyi olur ilk haftaları küçük kayıplar ile atlatırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Bencede öyle iyi takım ama forvet aciliyeti yok..dening ve khalid en kötü devre arasına kadar götürür.ama dialloda gelirse , sadığın yerine stoper lazım.sadık rotasyon iyi olur.güvenelim ve istikrar için sabırlı olalım
    0
    0
    Yanıtla