SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sağlam Temelli Bir Takım'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, sağlam temelleri olan bir takım oluşturduklarını söyledi.

Özkan, Alanyaspor karşısında alınan 3 puanın kendileri adına çok önemli olduğunu ifade ederek, "Bozüyükspor karşısında ummadığımız, talihsiz bir yenilgi aldık. Göztepespor maçında ise takımımız çok iyi mücadele etti. Birçok pozisyona girmemize rağmen zorlu deplasmandan 1 puanla dönmesini bildik. Bu zorlu deplasmandan alınan 1 puan bizim adımıza çok güzel oldu. Tabi ardından Alanyaspor ile sahamızda karşılaştık. Üst sıralara yaklaşmamız adına bu karşılaşma büyük önem taşıyordu. Alanyaspor karşısında da birçok pozisyon yakaladık ama son dakikalarda bulduğumuz golle sahadan galip ayrıldığımız için çok mutluyuz. İyi bir galibiyet aldık" dedi.

Sakat futbolcuların takıma katılmalarının kendilerini sevindirdiğini kaydederek, "Sakat futbolcularımız Alanyaspor karşısında forma giydi. Sakat futbolcularımızın takıma katılmaları bizleri çok sevindirdi. Şuanda eksik ya da cezalımız yok" diye konuştu.

Özkan, Akçaabat Sebatspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Akçaabat Sebatspor maçı hazırlıklarımız başladı. Bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanarak, zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz. Akçaabat Sebatspor kümede kalmak için mücadele ediyor. Bu nedenle karşılaşma zorlu geçecek ancak bizde galibiyetle dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Taraftarların takımı sahiplendiğine dikkat çeken Özkan, "Malatya futbol şehri ve iyi bir seyirci kapasitesi var. Biz Malatya futboluna küskün olan taraftarlarımızı tekrar stada çekmek için çalışıyoruz. Taraftarlarımız stadı dolduruyor ve 90 dakika takımımıza destek veriyor. Futbol seyirciye oynanır. Bu nedenle bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Şunu da belirtmeliyim ki, Akçaabat Sebatspor maçı sonrası üst sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynayacağız. Bugsaşspor ile sahamızda önemli bir mücadeleye çıkacağız. Ben bu noktada taraftarlarımızın bu karşılaşmada da stadı doldurmasını bekliyorum. İlerleyen yıllar için sağlam temelleri olan bir takım oluşturuyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız