SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlam'ın Eski Oyuncusu da EYMS Radarında

0
Güncellendi - 2017-06-15 18:32:22
Sağlam'ın Eski Oyuncusu da EYMS Radarında
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un, Bursaspor’un yıldız oyucusu Batalla’yı gündemine aldığı öğrenildi.

Takımın başına Ertuğrul Sağlam’ı getiren sarı siyahlılarda transfer çalışmaları hız kazandı. Doğu Anadolu ekibi, prensipte anlaşmaya vardığı oyuncularla sözleşme imzalarken, Süper Lig’de de arayışlarını sürdürüyor.

Orta alan için alternatifli bir kadro kurmak için kolları sıvayan Evkur Yeni Malatyaspor’un Bursaspor’un 33 yaşındaki Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla’yı gündemine aldığı öğrenildi.

Arjantin Cordoba doğumlu 33 yaşındaki Batalla, on numara olarak forma giyiyor. 1.70 metre boyundaki Battalla’nın Bursaspor ile 30 Haziran 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

31 MAÇTA 9 GOL 6 ASİST

Süper Lig’de bu sezon 31 karşılaşmada görev alan Batalla, 2 bin 776 dakika sahada kaldı. 31 karşılaşmada 9 gol kaydeden ve 6 asist yapan Batalla, 3 sarı kart gördü.

Deportivo Cali, Club Atlético Vélez Sarsfield, Club de Gimnasia y Esgrima La Plata, Quilmes Atlético Club, Beijing Sinobo Guoan, Bursaspor takımlarının formalarını giyen Arjantinli futbolcu, gol yollarında oldukça etkili olmasıyla dikkat çekiyor.

Bursaspor formasıyla 220 karşılaşmada görev alan Pablo Martin Batalla, bu maçlarda 63 gol kaydederken, 72’de asist yaptı.

Süper Lig’de 181 maçta 50 gol atan, 58’de asist yapan Arjantinli futbolcu, Chinese Süper League’nde 50 karşılaşmada 18 gol atarken, 10 gole de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • e.k. (6 yıl önce)
    yaw arkadaş fosilleri dolduruyorlar....
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalnizkurt44 (6 yıl önce)
    Ertuğrul hocayla Malatyasporumuz süperligde coşacak insaallah malatyamiza başarılar.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Turan (6 yıl önce)
    Forma numarası gibi 10 numara olur.
    0
    0
    Yanıtla