SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sağlık Görevlisi İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-04-21 17:04:36
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan Türkmen Dağ Köyleri Dernek Başkanı İsrafil Çatalkaya, Yazıhan ilçesindeki Buzluk Sağlık Evi’nde hiçbir görevlinin olmamasının üzücü bir durum olduğunu belirterek, yetkililerden yardım istedi.

Dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dernek binasında basın toplantısı düzenleyen Yazıhan Türkmen Dağ Köyleri Dernek Başkanı İsrafil Çatalkaya, ilçeye büyük bir umutla yapılan 9 mahalleye hitap etmesi beklenilen 4 katlı sağlık ocağında hiçbir görevlinin olmamasının bölge halkı adına üzücü bir durum olduğunu söyledi. İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Sağlık Müdürlüğü’ne seslenen Çatalkaya, acilen ihtiyaç duyulan sağlık personelinin görevlendirilerek, bölgeye sağlık hizmeti verilmesini talep etti.

Yapılan ancak görevli olmaması nedeniyle kullanılmayan sağlık ocağının önünde asılan Türk bayrağının yırtık ve solmuş olmasının yerel basında yer aldığını ifade eden Çatalkaya, “Yazıhan Türkmen Dağ Köyleri Derneği olarak haberlerin veriliş şekline üzüldük. Bayrağı için canını veren ilçemizi zan altında bırakacak şekilde ‘Yazıhan’da bayrağa saygısızlık’ diye verilmesi bizleri üzmüştür. Bunu saygısızlık değil de belki biraz ihmal diye vermek daha doğru olurdu" diye konuştu.

Dernek Başkan Yardımcısı ve eski muhtar Ali Kızılkaya ise 9 mahalleye hitap eden sağlık ocağında görevlilerin acilen atanması gerektiğini belirterek, yetkileri göreve çağırdı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa (3 yıl önce)
    Selam aleykum hayirli aksamlar.personel verilmis ama arac gerec ekipmani yok acil mudahele edecek.iletisim icin bir telefonuda yok.personel veemekle konu cözulmemis
    0
    0
    Yanıtla