SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlık Kontrolu

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da futbolcular gruplar halinde sağlık kontrolünden geçti.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde Sarı-kırmızılı futbolcular önce kan ve idrar tahlili yaptırdı, EKG ve efor testinden geçti, ardından dahiliye, nöroloji, genel cerrahide muayene oldular.

Sağlık kontrolü sonrası açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu Murat Duman, geçen sezon istedikleri başarıyı yakalayamadıklarını belirterek, "Bu yıl herkes daha farklı ve üst sıraları hedefleyen bir Malatyaspor izleyecek. Geçen yıl ciddi sıkıntılar yaşadık. Bu sıkıntılara rağmen ligin ikinci yarısında iyi bir performans sergiledik. Artık yeni bir sayfa açılıyor. İyi bir kamp dönemi geçirerek, Malatyaspor'u yeniden eski başarılı günlerine döndürmek istiyoruz" dedi.

Defans oyuncusu Alper ise, Kulüp Başkanı İlhan Kavuk ile yapacağı görüşmenin ardından takımda kalıp, kalmayacağının netlik kazanacağını söyledi.

Sarı-kırmızılı futbolcular Mustafa Sert ile Caner de, geçen yıl yaşanan sıkıntıların artık geride kaldığını, yeni yönetim ve takıma yeni katılacak futbolcularla birlikte Malatyaspor'u hedefine ulaştırmayı amaçladıklarını söylediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız