SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlık Kontrolünden Geçtiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:11:17
Sağlık Kontrolünden Geçtiler
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, teknik heyet ve futbolcular sağlık kontrolünden geçti. 

Yeni sezon hazırlıklarına Malatya'da start veren Yeni Malatyaspor'da, teknik heyet ve futbolcular Müjde Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Kan ve idrar örneği veren futbolcular, daha sonra EKG çektirerek, efor testinden geçti. 

Futbolcuların, sağlık kontrolleri esnasında bir hayli keyifli oldukları gözlenirken, bazı futbolcular testler esnasında şaka yapmayı ihmal etmedi.

Öte yandan Yeni Malatyaspor'un sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, kaleci Vedat Kapurtu ve yeni transfer Onur Kalafat, yeni sezonla ilgili gazetecilere açıklamada bulundu.

Tecrübeli sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, yeni sezon hazırlıklarına Malatya'da başladıklarını hatırlatarak, "Takım olarak iyi çalışıyoruz. Bugün de bir sağlık kontrolümüz vardı. Tetkiklerimizi yaptık" dedi.

Bu sezon iddialı olduklarını ifade eden Ramazan, "2 sezondur Play-off'lardan dönüyoruz. İnşallah bu sene iyi bir kadro kurup, şampiyon olmak istiyoruz. İlk etap kamp çalışmalarını Malatya'da yapıyoruz. Çalışmalar çok iyi geçiyor. İyi bir arkadaşlık ortamı var. Bu sene ümitliyiz, şampiyon olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaleci Vedat Kapurtu ise Malatya'da çok yoğun bir tempoda yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Yeni Malatyaspor'un başarısı için kampı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini kaydeden başarılı eldiven, "İyi bir ekibimiz var. İyi bir teknik kadro ve yönetime sahibiz. Şehir de iyi bir hava yakaladı. Şu an her şey çok güzel gidiyor. Herhangi bir sıkıntımız yok. Sezona bomba gibi girmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Takımın yeni transferlerinden Onur Kalafat da, Yeni Malatyaspor'un bulunduğu yeri hak etmediğini ifade ederek, takımı layık olduğu yere taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

İyi bir camiaya geldiğini dile getiren Kalafat, "İyi çalışıyoruz. İnşallah bunu lige de yansıtırsak, iyi şeyler olacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız