SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlık Kontrolünden Geçtiler..

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolcular sağlık kontrolünden geçti.

Malatya Özel Gözde Kışla Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen teknik heyet ve futbolculara EFOR ve EKG testi yapıldı. Teknik heyet ve futbolculardan kan da alınırken, kardiyoloji muayenesi de yapıldı.

Sağlık kontrolü sonrası basın mensuplarına bilgiler veren takım kaptanı Mehmet Yoldaş, "Takım olarak sağlık kontrolünden geçtik. Bu konuda bize yardımcı olan Gözde Kışla Hastanesine teşekkür ediyorum" dedi.

Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını da sürdürdüklerini kaydeden Yoldaş, "Sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Diyarbakır Kayapınar Belediyespor deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek, sezona iyi başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Takımın orta saha oyuncusu Talat Akça ise, kamp çalışmalarının kendileri adına çok iyi geçtiğini ifade ederek, "Kamp çalışmalarını çok iyi değerlendirdik. Çok iyi hazırlandık. Takımdaki bütün futbolcular hazırlıklarda çok iyi bir performans sergiledi" şeklinde konuştu.

Akça, önlerinde Diyarbakır Kayapınar Belediyespor karşılaşmasının olduğunu hatırlatarak, "Sezona Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşmayla başlayacağız. Bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Deplasmandaki bu zorlu maçtan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız