SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlık Müdüründen 'Telsiz Anonslu' Kutlama

0
Güncellendi - 2019-12-05 03:18:14
Sağlık Müdüründen 'Telsiz Anonslu' Kutlama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, telsizle anons ederek, Acil Sağlık Hizmetleri haftasını kutladı.

“1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası” dolayısıyla İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, beraberinde, İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Serdar Derya, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mahmut Saraç, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Osman İçel ve Acil Sağlık Hizmetleri saha koordinatörü Halife Alparslan ile telsizden anons yapıp, haftalarını kutladı.

Daha sonra, İl Ambulans Komuta Servisini ziyaret eden Bentli, çalışanları denetledi. İl Ambulans Servisi Başhekimliğini ziyaret ederek, görevli personelleri Acil Sağlık Hizmetleri Haftasını tebrik edip çalışmalarında başarılar dileyen Bentli, çalışmalar hakkında bilgi de aldı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mustafak (4 yıl önce)
    O çatıda duruyodur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Güvercin beslenen yer ne oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (4 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen buro. ? Soru Güzel Yerden...??
    0
    0
    Yanıtla