SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sağlık Olsun, Kısmet Değilmiş Diyelim"

0
Güncellendi - 2019-08-16 02:18:57
A- A+ PAYLAŞ

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında konuk ettiği Sırbistan temsilcisi Partizan'ı 1-0 yenmesine rağmen Avrupa'ya veda eden Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, "Çok iyi oynadık ve galip geldik ama turu geçemedik. Sağlık olsun, kısmet değilmiş diyelim." dedi.

Gevrek, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, maça çok arzulu ve istekli başladıklarını söyledi.

Baskılı oyunun karşılığını ilk dakikalarda buldukları golle aldıklarını belirten Gevrek, ilk yarıyı oldukça tempolu oynadıklarını ifade etti.

Avrupa defterini kapattıklarını ve artık lige döndüklerini dile getiren Gevrek, şunları kaydetti:

"Öncelikle çok güzel oynadığımız bir maçta turu geçemediğimiz için çok üzgünüz. Taraftardan futbolculara bu takıma gönül vermiş herkesi canı gönülden kutluyorum. Bazen kısmet olmuyor ve bugün de kısmet olmadı bize. Çok güzel oynadık ama tabii turu geçemedik. Avrupa defteri bizim için kapanmış oldu. Turu geçmek için futbolcularımız elinden geleni yaptı. Artık lige döneceğiz."

"Bariz penaltımız verilmedi"

Adil Gevrek, ilk yarıda penaltı bekledikleri pozisyonla ilgili şunları ifade etti:

"Hakem hatalarını konuşmak istemiyorum ama maalesef bariz bir penaltımızı vermedi. Yan hakem de pozisyona yakındı, çok rahat penaltıyı verebilirdi. Avrupa maçlarında maalesef böyle bariz hatalar yapılabiliyor ve bugün de bunlardan birini yaşadık. Ne olursa olsun sahamızda turu geçmek istiyorduk ama olmadı. Sağlık olsun."

Bu sezon mücadele edecekleri tüm kulvarlarda başarıya ulaşmak için ter dökeceklerini kaydeden Gevrek, "Bir defa bu Avrupa potasına girdik ve bunu her sene devam ettirmek istiyoruz. Bu sene hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda başarı elde etmek istiyoruz. Bu kulvarlarda iddiamızı sonuna kadar sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Gevrek, taraftarın lig maçlarına da aynı ilgiyi göstermesi gerektiğini sözlerine ekledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

43 yorum yapılmış

  • 44Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Takımda halen 2. Ligde top oynayacak futbolcular var bakınız diğer takımlar gümbür gümbür transfer yaptı ve yapmaya devam ediyor biz niye herzaman aynı stresi yaşıyoruz adam akıllı santrofor transferi yapmadık kıyıda köşede kim varsa aldık transfer başlamadan once ne denildi Turkiyede ses getirecek yer yerinden oynayacak transfer yapılacak deniliyordu noldu? Bu takıma en az 4 transfer lazım başka olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (4 yıl önce)
    Evet biz başkanımızdan son derece memnunuz,ancak bir takım karalama siyaseti içerisinde olan grupların farklı siyaset yapmalarından şikayetçiyim. Bedava maça gelip,kulübe destek veriyormuş gibi gözüken MALATYASPOR düşmanlarını biz stadda görmek istemiyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem bende adil başkanı savunan biriyim ama iki yıldır sol beg ve forvet işini halledemedi . Yahovic iyi gidiyor ama en az üç yada dört oyuncu lazım .
    0
    0
    Yanıtla
  • MORİS-44 (4 yıl önce)
    yav hikmet başkan sen ne aheste bir başkansın insanlar senden eksik olan bölgelere transfer bekliyor tık yok.adam akıllı takımla ilgili olarak doğru düzgün net bir açıklaman yok sadece başkan olarak varsın bu takım için neler yapılacak nasıl bir yol çizilecek transfer takviyeleri olacakmı süper lig için hedef ne olacak taraftarla biraz yakın olsan çok iyi olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Öncelikle kıymetli arkadaşım başkanımızın adı Adil GEVREK. Transfer yapan takımların ekonomik halini üzüntüyle görüyoruz. Bana göre MALATYALI olarak takdir etmemiz gerekirken başkanı yerden yere vuruyoruz.Yiğidi öldürelim,ancak hakkını yemeyelim.Adil GEVREK bence Türkiye'nin en istikrarlı ve en başarılı başkanıdır.Malatya seninledir adil başkan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Âdil başkan,Sergen bu takımın hocası ise bu takımın 3-4 eksiği var ve bu eksikliği aylardır dillendiriyorsa olay ciddi demektir.Ki biz taraftarlarda bu eksikliği biliyor ve gözlemliyoruz.Eğer zamanında müdahale edip bu eksik ve yetersiz mevkilere transfer yapılmış olsaydı,deplasmanda partizan dan saçma sapan goller yemez,turu rahat geçerek alınacak futbolcuların parasını çok rahat çıkartırdık.O zaman ligde de rahat bir kadro yapımız olurdu.Mualesef her sene bozuk plak gibi bu konuda ısrarlı davranılıyor, gelen T.Direktörler de fırsatını bulduğunda şehri terkediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Başkanım Rahmanı gönder yoksa o seni gönderecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    sergen yalçın gerçekten göze hoş futbol oynatıyor çok bir şey istemiyor 2 tane ses getirecek transfer yapın lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Sergen hoca ısrarla transfer istiyor duy artık Başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Sağlık olmaz.Bak sağbekin sakatlandı yerine gireni gördün.Hocan bağıra bağıra transfer diyor sen daha çıkmış üst düzey oyuncu alcağız diyorsun.transfer yap başkan transfer.bu taraftar seni seviyor.ama lütfen onların aklı ile alay etme..çünkü başka Malatyaspor yok..biz bi düşersek 20 sene toparlayamayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray (4 yıl önce)
    Allahım biz ne günah işledikte bu adam bizim başımıza geldi,bu ne transfer yapabiliyor nede yaptıkları verimli çıkıyor.ne bir şeffaflık var.ne bir beceri var.bu başkan ile küme düşmez isek bu sene en büyük başarıdır.her gelen teknik direktör transfer istiyoruz ama bi türlü olmuyor istediğimiz topçular alınmıyor diyor.ligin en vasat kadrosu bizde daha yeni çıkan borç batağında olan denizli bile ilk 5 e çıkacak kadro kurdu biz ise buğra ve murat yıldırımla lige başlıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaşlar Allah aşkına yapmayın.Transferde hangisi yanlış çıktı. Sadıktan,boutaipten,aleksiçden,azubukeden bu takım verim aldı ve para kazandı.Her teknik direktör ister; ancak kulübün ekonomik yapısına ônem veren başkan ona göre transfer yapar.Murat YILDIRIM da aslan gibi mücadele ediyor.siz mücadeleye değil;isme önem veriyorsunuz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (4 yıl önce)
    Herşeyin hayırlısı da sayın başkanın ve değerli yönetim üyeleri. Başakşehir avrupa maçını salı günü oynuyor, biz perşembe günü oynuyoruz. Başakşehir 4 gün dinlenecek biz ise 2 gün. Bu federasyon hangi hakla hizmet bizim maçı pazartesine değilde Fener / Gazişehir maçını veriyor. Yönetim olarak biz bu duruma itiraz ettikmi acaba çok merak ediyorum. İtiraz ettiysek federasyonun mantıklı bir açıklaması varmı bunu kamuoyu ile paylaşsınlar, itiraz edilmemiş ise de neden itiraz edilmedi bunu kamuoyu ile paylaşsınlar. Taraftar olarak mantığım almadığı için sormak ihtiyacı hissettim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (4 yıl önce)
    Sayın Gevrek, Malatya sporu sadece kendi işletmeniz gibi yönetemezsiniz. Malatya sporu Buğra, Erkan,Murat gibi futbolculara teslim ederek sadece mali sorumluluk deyip Malatya halkının duygularıyla oynayamazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Adam açık açık dalga geçiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (4 yıl önce)
    Sergen hoca transfer ıstiyor başkan..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Sayın başkan,Taraftarımızda,sergen hocamızda bas bas bağırıyor.Detaya girmiyeceğim o yetersiz,eksik mevkileri derhal halledin.Ondan sonra kısmet dersiniz.Chaebeke de sakatlandı.Sağ ve sol çok ama çok kötü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatya (4 yıl önce)
    Başkan, Allah ni seversen şu Rahman Buğra ve Erkan Kaş in mevkilerine adam al. Takımı olumsuz yönde etkiliyorlar. Buğra gençsin kelle kulak yerinde, aslan gibi adam. Önceki yıllarda daha iyi bir performans sergiliyordu, sanki. Adam üstüne değil de, altına koyarak gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Başkan emeğin çok ama sergen hoca bağıra bagira transfer istiyor para yoksa cik söyle lig başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Yönetim derhal.istifa etmeli gecen yıl herşey iyi giderken boutaip i satip kamara yı getirdi yoklardaydı bu yıl yapilan transferlerden sadece jahovic yararli olacağa benziyor koca takımın bir tane adam akıllı ön liberosu on numarasi sol beki yok her gelen hoca transfer diyor yapilan transfleri ortada yapamiyorsan bilmiyorsan bırak arkadaşım
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat Yamacı (4 yıl önce)
    Takımda yönetim zafiyeti devam ediyor. Vizyonsuz ve görevini layıkıyla yerine getirmeyen, transferleri zamanında yapmayı beceremeyen, teknik heyet ve taraftar ile problem yaşayan bir yönetim var. Stadın eksikliklerinin giderilmesi için gerekli girişimleri yapmayan, peşkeş çektiği bedava biletler ile taraftar içerisinde yönetim yanlısı bir güruh oluşturan ve bunun farkında olan taraftardan ciddi tepki alan ama bundan vazgeçmeyen, yanlış transfer politikası güden, Avrupa hayaline inanmayan yönetim Malatyaya yakışmıyor. Bence daha tahsilli, işini daha iyi bilen bir yönetimi bu şehir hak ediyor. Sergen Yalçın a verilen sözlerin tutulmaması da yukarda anlattığım durumların tezahürü, başka birşey değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Başkan acil transfer yapman lazımmm .
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (4 yıl önce)
    Başkan iki oyuncu daha alsaydın sağlık olsun demezdin...kısmetini kendin teptin.. .
    0
    0
    Yanıtla
  • SERDAR (4 yıl önce)
    Hergelen hoca oyuncu istiyor maalesef yönetim nedendir bilinmez lakin hiç tadı yok bakın sergen hocada bırakıp gidecek
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (4 yıl önce)
    Bu takım 7-8 sene evvel TFF 2. lig de idi. Bu başkan ve beğenilmeyen yönetim takımı süper ligin iddalı takımı haline getirdi. Avrupa kupalarında milyon euroluk Türk takımları tel tel dökülürken biz çok iyi mücadele edip birazda tecrübesizlikle elendik.3-1 lik maçı çevirecekken hakem engeli ile karşılaştık.Daha ne istiyorsunuz, Malatya düşmanları.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet öncüler (4 yıl önce)
    Gevrek, taraftarın lig maçlarına da aynı ilgiyi göstermesi gerektiğini sözlerine ekledi. sayın gevrek size takıma sahip çıkmanız birşeyler yapmaya çalışmanız adına teşekkür ederiz.takımda elinden geleni yaptı,onlarada çok teşekkür ederiz.taraftarın ilgi göstermesinden yakınmışsınız.taraftar yerin uzak olması ,dönüşte sıkıntılar onada amenna dedik sizin elinizdeki birşey değil.ama dün gece tuvaletlerde hiç su akmıyordu ,büfelerde o sıcağa rağmen çok zor birşeymiş gibi hiç su yoktu bitmiş.ısrarla kola fanta satmaya çalışıyorlar.ben tansiyon ve kalp hastası olarak destek amaçlı maça geldim ve aşırı susamama rağmen su bulamadım.bu şartlarda benden nasıl maçlara gelmemi beklersiniz.lütfen bunlarada dikkat edelim seyircinin konforlu bir şekilde maç seyretmesini sağlayalım.teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • batalgazi44 (4 yıl önce)
    bütün suç sizin. sattığınız kaliteli futbolcuların hiçbirinin yerini dolduramadınız. erkan kaş ve rahman buğra gibi futbolcularla sergen yalçın bundan iyisini yapamazdı. gerekli transferler yapılmazsa sergen 2-3 hafta sonra istifa eder. erol hoca çok haklıymış maalesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kachan (4 yıl önce)
    Kusura bakmada Adil Başkan, süper lig klübü başkanı olacak çapın ve karizman yok... geçen yıllar erol bulutun açıklamaları, dün sergen hocanın açıklamarından çıkan sonuç bu...
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kachan (4 yıl önce)
    Bize daha zengin başkan lazım. bizim takımın yükselişinin tek çözümü bu. Sergen maçlar başladığından beri oyuncu oyuncu diye yırtınıyor. ama kulak ardı ediliyor. sonuç eleniyoruz, açıklama "iyi oynadıkta, şöyle olduda böyle olduda". Adil Gevrek AKP nin adamı, zaten başkanlığıda onlar geçirdi. AKP herşeyin en iyisini biliyor ya. ve şehirdeki AKP liler istediği gibi kullanıyorlar takımı ve başkanı. Malatyalı olupta futbolu seven bu uğurda para harcayacak tek kişi Mehmet Ali Aydınlar, diğer bizim zenginlerin cebinde akrep var. Mehmet Ali Aydınları ikna etmek siyasilerin işi ama onlarda onu istemezler, çünkü Mehmet Ali Aydınları istedikleri gibi kullanamazlar... bizde böyle kendi kendimizi avuturuz, iyi oynadıkta, yok partizanı ezdikte falanda filanda...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan bey hiçbir zengin cebinden MALATYASPORA para vermez. Klüp birilerine gebe kalıp devam edecekse,bir kişinin elinde ipi olacaksa biz öyle birşey istemeyiz. Bahsettiğiniz M.ali bey takımın kötü gününde takıma talip değildi,ancak yerden yere vurduğunuz Adil GEVREK takıma talip oldu vede bugüne kadar %100 başarı gösterdi.Kimsenin başkanı kullandığı hadisesi tamamen aksini gösteriyor. Kullanamadıkları ve nemalanamadıkları için bu propagandayı kullanıyorlar.Teknik direktörde gelip geçicidir,oyuncuda gelip geçicidir;önemli olan kulübün ekonomik yapısıdır. Bunuda ADİL başkan başarıyla yerine getiriyor.saygı ve hürmetlerimle...
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Başkan sorun sen ve yönetim her şey aşikar değil mi ? Transfer yapmayıp 2.lig ayarında ki topçuları hocaya dayatan bir anlayışla çekirge misali oluırsun bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde kaçamazsın bunu bil ve süper lig'de başkan olduğunu unutma aksinde bu şehir ve bu taraftar seni affetmez (!)
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur bey;tek sorun MALATYASPORDAN nemalanmayanlardır.2.lig topçuları dediğiniz ilk 5'e girip bize bu sevinci yaşatan futbolculardır.isme ve lige bakmayın mücadeleye bakın.Bu şehir affetmeyecekse Hikmet TANRIVERDİYİ,Haşim KARADAĞI affetmesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • cngz (4 yıl önce)
    sayın gevrek mustafa akbaş^'larla ahmet ıldız'larla erkan kaş'larla gruplara kalmayı mı? planlıyordunuz. hakketiğimiz yerdeyiz... Taraftarın lig maçlarına da aynı ilgiyi göstermesini istiyorsunuz siz üstünüze düşeni yaptınız sahada türübünler mi kaldı insanlar stadyum a futbol izlemeye gidiyor siz oynayabildiğinizi düşünüyor musunuz? memnun musunz oynadığınız oyundan?
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet biz başkanımızdan son derece memnunuz,ancak bir takım karalama siyaseti içerisinde olan grupların farklı siyaset yapmalarından şikayetçiyim. Bedava maça gelip,kulübe destek veriyormuş gibi gözüken MALATYASPOR düşmanlarını biz stadda görmek istemiyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • ADİL GEVREĞİN BASIN SÖZCÜSÜMÜSÜN ERDEM EFENDİ İNSANLAR ELBET ELEŞTİRECEK BIRAKTA TARFATAR DA AZ İÇİNDEKİLERİ SÖYLESİN MUSLUKLAR AKMAZ YAZ GÜNÜ TARAFTAR SUÇLU PROTOKOL DOLAPTA SOĞUK SU İÇER. MAÇ BİTER 2 SAATTE ŞEHRE ULAŞAMAZSIN ÇAKARLI ARABALARA YOL AÇIK HER YAZANA CEVAP VERECEĞİNE ÖNCE SEYİRCİNİN RAHATINI DÜŞÜN SEN İYİ AKŞAMLAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben dürüst ve başarılı insanların sözcülüğünü değil,gerçeklerini yazıyorum.bakıyorumda benim yazım senin için problem olmuş.Protokolü savunan hiçbir yazı vs.birşey yazmamışım. Elbette ki Valimiz çakarlı araçla gidecek.Burda yollarla alakalı doğru eleştiri yokki,yollarla alakalı bizlerde taraftarımızı destekleyelim.Sende seyircinin ulaşım sorunu sözcülüğünü biliyorsan,kulübün ekonomik ve lig başarısınıda takdir etmesini bil.iyi günler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    2 yıldır sol bek yok orta saha yok kısmet değilmiş de
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    biz yönetim falan değiliz demiyorda canımız sağolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • YOKTAN VAR EDİLMİŞ BİR TAKIM BUGÜN AVRUPA KUPALARINDA MÜCADELE EDİYOR EL İNSAF
    0
    0
    Yanıtla
  • yoktan var edildi diye tekrar yok olmasına seyirci mi kalacaksın sizlere tff bile çok ama işte şans
    0
    0
    Yanıtla
  • PEKİ SİZLER GEREKTİĞİ GİBİ LAYIKIYLA TARAFTARLIK YAPIYOR MUSUNUZ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet biz yapıyoruz.Peki sen gerektiği gibi layıkıyla taraftarlık yapıyormusun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sorun siyasiler. 20 bin kişinin geldiği maçta çevreyolundaki rezaleti gördük. 1,5 saatte Fahri Kayahan dan stada geldik. Kuzey-güney çevreyolunu yapmazsan seyirci de gelmez tabi.
    0
    0
    Yanıtla