SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlık Ordusuna Taze Kan...

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:53:21
Sağlık Ordusuna Taze Kan...
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik ve Ebelik Bölümü'nden mezun olan 120 hemşire ile 40 ebe için "Hemşirelik ve Ebelik Yemin Töreni” yapıldı.
 
İnönü Üniversitesi'nin kampüs alanında bulunan Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki törene, Rektör Vekili Prof. Dr. İlhan İçen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Özdemir, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Karagöz, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Kadir Kartalcı, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, enstitü ve yüksekokul müdürleri olmak üzere çok sayıda davetli, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
 
Malatya Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Behice Erci yaptığı konuşmada, "Az sayıda ancak güçlü ve dinamik bir öğretim elemanı kadrosuyla yeterli ve yetkin hemşire ve ebe yetiştirdik.  Bu yemin töreni ile sağlık alanındaki insan gücüne 120 hemşire, 40 ebe kazandırdık. 4 yıllık zorlu bir süreçten geçerek mezun olma başarısını elde ettiğiniz için sizleri tebrik ederim, sizler hemşirelik ve ebelik mesleğini en iyi kalitede yürütecek yeterlik ve yetkinliktesiniz, bununla birlikte her ne zaman bize ihtiyaç duyarsanız büyüğünüz olarak, meslektaşınız olarak bizler yanınızdayız, yaşam boyu öğrenen kendini ve mesleğini geliştiren hemşire ve ebe olarak yaşamınızı sürdürmek dileğiyle mezuniyetinizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Konuşmaların ardından Malatya Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik ve Ebelik bölümünden mezun olan öğrenciler yemin etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız