SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlık Personeli Egzersizde

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:15:13
Sağlık Personeli Egzersizde
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm illerde gerçekleştirilen ‘İşyeri Egzersizleri’ projesi Malatya’da da başladı. İşyeri Egzersizleri projesine ilk olarak İl Sağlık Müdürlüğü’nde geçildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında aktif olmayan çalışma şekillerinden doğan sağlık problemlerini önlemek amacıyla başlattığı İşyeri Egzersizleri projesi Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü’nde başlayan proje kurum çalışanlarının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Bu kapsamda çalışanların verimliliklerinin arttırılması amacıyla başlatılan proje kapsamında, il müdürlüğünde görev yapan spor uzmanlarının koordinatörlüğünde, antrenörler çeşitli kamu kurum ve kuruluşlardaki personelle işyeri egzersizleri yaptırıyor.

AİLE İÇİ İLETİŞİM..

Bu arada Sağlık çalışanlarına, ‘Aile İçi İletişim’ konulu eğitim verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Salonu’nda sağlık çalışanlarına, ‘Aile İçi İletişim’ konulu eğitimi İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyla Ünal verdi.

Prof. Dr. Ünal, aile yapısı ve iletişimi ile ilgili temel bilgiler aktararak, iletişimin aile yapısı için önemini anlattı.

Ünal, katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

İl Sağlık Müdürlüğü’nün eğitim programlarına devam edeceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız