SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlık Yürüyüşü Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, "Sağlık için hareket et yürüyüşü" düzenlendi. Obeziteyle savaş programı çerçevesinde düzenlenen yürüyüş ilgi gördü.

Valilik ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün ortaklaşa organizesi ile İnönü Kapalı Çarşı üzerinde başlayan ve İstasyon Virajı'nda sona eren "Sağlık için hareket et yürüyüşü"ne Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, bazı daire müdürleri, sağlık çalışanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Obeziteyle savaş programı çerçevesinde gerçekleştirilen yürüyüşle ilgili görüşlerini dile getiren Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin, "Şişmanlıkla ilgili ciddi mücadele başlattık. Malum 1900'lu yılların sonunda beslenme bozuklukları ile uğraşan Türkiye bugün artık obezite ile uğraşmaya başladı. Yürüme alışkanlığının başlaması ile obez kimselerin kalmayacağını ümit ediyoruz"dedi.

Ellerinde sağlıkla ilgili pankartları taşıyıp yürüyüşe katılanlar ise yürümenin önemini dile getirip, "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" sözünü hatırlattılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız