SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlıkçı Sahaya İzinsiz Girince

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:19:15
Sağlıkçı Sahaya İzinsiz Girince
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 2. Tur C Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, Kastamonu Özel İdare KHS takımına 79-61 yenildi. 

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Mehmet Emin Demir-Tevfik Hakan Mutlu hakem ikilisi yönetti. 

Kastamonu Özel İdare KHS, ilk yarısını 47-29 önde tamamladığı müsabakayı, 76-61 kazandı. 1. Periyot: 19-24, 2. periyot: 29-47, 3. periyot: 47-58, 4. periyot: 61-79.

-Maçın öyküsü-

Müsabakanın ilk periyodu karşılıklı sayılarla başladı. Kastamonu Özel İdare KHS, boyalı alandan bulduğu sayılarla farkı açtı. Malatya Büyükşehir Belediyespor, dış atışlardan bulduğu sayılarla maça tutunmayı başardı. Hücumda daha başarılı olan Kastamonu Özel İdare KHS, ilk çeyreği 24-19 üstün tamamladı.

İkinci çeyrekte Kastamonu Özel İdare KHS daha etkili bir görüntü ortaya koydu. Hücum ve savunma ribauntlarında da rakibine büyük üstünlük kuran Kastamonu Özel İdare KHS, dış atışlardan bulduğu sayılarla farkı açtı ve soyunma odasına 47-29 üstün gitti.

Müsabakanın üçüncü çeyreği de Kastamonu Özel İdare KHS'nin üstünlüğüyle geçti. Malatya Büyükşehir Belediyespor üçüncü çeyrekte 18 sayı bulmasına rağmen aradaki farkı eritemedi ve çeyrek, 58-47 Kastamonu Özel İdare KHS'nin üstünlüğüyle sonuçlandı.

Son çeyrekte iki takımın karşılıklı sayıları vardı. Kastamonu Özel İdare KHS, farkın kapanmasına izin vermedi ve müsabakayı 79-61 kazandı.

-Hakem sağlıkçıyı uyardı-

Müsabakanın ilk periyodunda Kastamonu Özel İdare KHS oyuncu hafif sakalık yaşadı. Müsabakada görevli olan sağlıkçı, oyuncunun yerde kaldığını görünce oyun alanına girip, müdahale etmek istedi.

Sakatlık geçiren oyuncu ayağa kalkarak oyuna devam ederken, müsabakanın hakemleri, izinsiz oyun alanına giren bayan sağlık görevlisini uyardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız