SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sağlıkçılar Tesisimizde Kalabilirler"

0
Güncellendi - 2020-03-27 01:35:33
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta mücadele eden Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü, kulübün tesislerini sağlık çalışanlarına açtı. Kulübün onursal başkanı Teoman Mutlu, kulüp tesislerinden sağlık çalışanlarının rahatlıkla faydalanabileceklerini ifade etti.

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde yer alan ve kendi tesis binasını hayata geçiren Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü’nde onursal başkan Teoman Mutlu örnek bir karar aldı.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle:

“2019-2020 sezonunda kulübümüze kazandırılan Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü Tesislerimizin, dünyayı sarsan ve şehrimizde de kendisini hissettirmeye başlayan Koronavirüs hastalığı (COVID-19) ile verilen savaş kapsamında hijyen temizliği yapılmıştır. Tesisimiz, kulüp onursal başkanımızın direktifleri doğrultusunda Malatya İl Sağlık Müdürlüğü, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi’nin emirlerine bırakılmıştır. Tesisimizde sağlık çalışanlarımız rahatlıkla kalabilir istirahat edebilirler. İnsanlık için inanılmaz bir gayret sarf eden sağlık çalışanlarımızın sonuna kadar yanındayız.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyaspor (3 yıl önce)
    yeni malatya sporumuzun gelecekteki başkanı bu adamdır
    0
    0
    Yanıtla