SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlıkçılardan ''Beyaz Birlik'' ..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sağlık çalışanları tarafından lise yaptırılacak.

Yaptırılacak lise için valilikte yapılan toplantıya Vali Hali İbrahim Daşöz, Sağlık İl Müdürü Dr. Sezai Demirel, hastane başhekimleri, Eczacılar Odası, Tabiplar Odası, Diş Hekimleri Odası temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Daşöz, okul yapımı için "Beyaz Birlik Lisesi" projesi hazırladıklarını belirterek, "Malatya il merkezinde görev yapan veya faaliyette bulunan her unvandaki, doktor, diş doktoru, eczacı, sağlık memuru, ebe, hemşire ve laborant gibi sağlık personelinin öncülüğünde en az 24 derslikli bir lise inşa edilecektir" dedi.

Projenin 2007 yılında bitirilmesinin hedeflendiğini kaydeden Vali Daşöz, özel hastaneler, özel sağlık kuruluşları ve ecza depolarının da projeye destek vereceğini kaydederek, katılımın gönüllülük esasına dayandığını ifade etti.

Öte yandan, Vali Daşöz 91 bin öğrenci için "Öğrenciler İlköğretim Okulu" ile emniyet mensuplarının katkılarıyla "Polis Amca İlköğretim Okulu" adlı iki ayrı kampanya başlatmıştı.

FOTOĞRAF: Vali Daşöz (soldaki) ve Sağlık Müdürü Dr. Sezai Demirel, toplantı sonrası..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız