SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlıkçılardan Sergi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sağlıkçılar Derneği (SADER) doktorlar ve doktor eşlerinin yaptığı ebrulardan oluşan bir sergi açtı.

Malatya Belediyesi Sanat Merkezi'nde bir törenle izleyenlerin beğenisine sunulan serginin açılışını Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin gerçekleştirdi. Sergiyi gezen Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Çakır'a yapılan ebru resimlerinden de hediye edildi.

Sergi hakkında bilgiler veren SADER Malatya Şube Başkanı Dr. Necmettin Gürbüz, "Bizler doktorlar olarak son dönemlerde Tam Gün Yasa Tasarısı ve daha olumsuz şeylerle gündeme geldik. SADER olarak doktor arkadaşlarımız ve eşlerine yönelik ebru kursu düzenledik. Kursumuz yaklaşık 3 ay sürdü. Bunun sonucunda ortaya çıkan eserleri de vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Doktorlar, sadece hasta muayene eden, nöbet tutup, sabahtan akşama kadar ızdırap çeken değil, sanat ve kültüre katkıları olan insanlar olarak tanımlarını istiyoruz. 12 arkadaşımız kurs gördü. Bunun sonucunda 45 kadar resim ortaya çıktı ve 15'ini Sanat Merkezi'nde sergiliyoruz" dedi.

Sergiyi Vali Ulvi Saran da gezdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız