SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sağlıklı Büyüyorum' Yarışması

0
Güncellendi - 2019-05-23 03:58:07
'Sağlıklı Büyüyorum' Yarışması
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Belediyesi tarafından başlatılan ‘Sağlıklı Büyüyorum’ projesinin yarışmaları başladı.

Akçadağ Belediyesi tarafından başlatılan ve ilçe genelinde bulunan 12 ortaokul ile birlikte yürütülen ‘Sağlıklı Büyüyorum’ projesinin eğitimleri sonrasında yarışmaları başladı.

12 ortaokuldan eğitime katılan 3’er öğrenciye proje kapsamında verilen eğitimler sonrasında yarışmanın ilki gerçekleştirildi. Yarışmanın ilk gününde proje kapsamında eğitim alan Esenbey Ortaokulu, Kozluca Ortaokulu, Şehit Yarbay Songül Yakut Ortaokulu ve Şehit Hava Pilot Ali Rıza Sadak Ortaokulu yarıştı. Dört okuldan 3'er öğrencinin yarıştığı yarışmada ilk günü Kozluca Ortaokulu birinci olarak tamamladı ve 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan final yarışmasında yarışmaya hak kazandı.

‘Sağlıklı Büyüyorum’ projesi kapsamında yapılan yarışmalar 23 Mayıs Perşembe ve 24 Mayıs Cuma günü de devam edecek. Yarışma sonrasında gruplarında birinci olan okullar Kozluca Ortaokulu ile birlikte 28 Mayıs’ta yapılacak olan final yarışmasında karşı karşıya gelecek. ‘Sağlıklı Büyüyorum’ projesinin eğitmeni ve proje koordinatörü Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık, yapılan projenin bu sene ile sınırlı olmadığını ve önümüzdeki eğitim yılı içerisinde de sürdürüleceğini belirtti. Başkan Yardımcısı Işık, "Öncelikle projemize katılan okullarımıza teşekkür ediyorum. ‘Sağlıklı Büyüyorum’ projesi kapsamında verdiğimiz eğitimler sonrasında öğrencilerimizi birde yarışmaya tabii tutalım dedik. Ancak yaptığımız bu yarışmada bizim için projemize katılan tüm okullarımız şimdiden birinci olmuştur. Toplam öğrencimiz bu eğitimleri aldılar ve kendi okullarında da verdiğimiz eğitimleri arkadaşlarına aktararak projemizin elçileri oldular. Biz ‘Sağlıklı Büyüyorum’ projemizi önümüzdeki dönemki eğitim ve öğretim döneminde de devam ettirmek istiyoruz. Bu konuda projede bizlerle birlikte olan paydaşlarımızdan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü projemize desteklerini sürdüreceklerini belirttiler. Ben şimdiden yarışmaya katılan tüm okullarımıza öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bizim hedefimiz bu eğitimler ve yarışmalar sonrasında öğrencilerimizin sağlıklı bir yaşam sürmelerine ve çevrelerine de bunları anlatmalarını sağlamak. İnşallah projemizle birlikte hedefimize ulaşırız ki ben şuanda okullarımızda projemizi başlattığımız andan itibaren hedefimize ulaştığımızı görüyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız