SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sağlıklı Gelecek Sevgiye Bağlı'

A- A+ PAYLAŞ

"Sağlıklı Gelecek Maddeye Değil, Sevgiye Bağlı” kampanyası sürüyor. Malatya Valiliği tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan kampanya çerçevesinde sürdürülen etkinlikler; başta sigara ve uyuşturucu olmak üzere alışkanlık yapan sunum ve Tiyatro Ayna tarafından hazırlanan “Umutlar Tükenmeden” adlı gösteri ile devam etti.

İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Vali Halil İbrahim Daşöz’ün eşi Nilgün Daşöz, Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın’ın eşi Nurten Akın, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Hasan Küçükbay ve eşi, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, ilk ve orta öğretim okulu müdür ve yöneticileri, okul aile birlikleri, öğretim üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kampanyanın koordinatörü Dr. Suat Yalçınsoy yaptığı açılış konuşmasında; özellikle de geleceğimiz olan gençleri tehdit eden ve tehlikeli boyutlara ulaşan bağımlılık yapan maddelerin tanımını ve başlama nedenlerini vurguladı ve aileler ile okul yöneticilerinin alacağı önlemleri sıraladı.

Açılış konuşmasından sonra Tiyatro Ayna tarafından hazırlanan ‘Aile ve Çocuklar’ arasında ki iletişimsizliği vurgulayan “Umutlar Tükenmeden” adlı oyun sahnelendi.

Etkinlik, soru-yanıt bölümü ve Vali Daşöz’ün Tiyatro Ayna yönetmeni Yusuf Kenan Ateş ve oyunculara verdiği teşekkür belgesi ile son buldu.

HABER-FOTO: Yaşar KARAASLAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız