SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü' Geniş Katılımla Yapıldı

0
Güncellendi - 2018-05-12 03:37:49
'Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü' Geniş Katılımla Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan 'Sağlık İçin Hareket Et' Günü etkinlikleri kapsamında, Kongre ve Kültür Merkezi önünde başlayıp Polis evi önünde sonlandırılan Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü gerçekleştirildi. Etkinliğe, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Kemal Şener, İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri, Halk Sağlığı Başkanlığı Uzman ve Şube Müdürleri, İl Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürleri, İl Kültür Müdürlüğü idarecileri ve çalışanları, İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ve öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmen ve öğrencileri, kurum çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş öncesinde İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli’nin açılış konuşmasından sonra Kongre ve Kültür Merkezi bahçesine konumlandırılan Sağlıklı Yaşam Araçları'nda ve açılan stantlarda katılımcılara elma, tişört, şapka, balon, kalem, broşür ve su dağıtıldı.

Sağlık Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada; "Dünya Sağlık Örgütü tarafından bulaşıcı olmayan hastalıkların önlenmesinde fiziksel aktivitenin yararları konusunda toplum bilincini oluşturmak, iyi uygulamalara dikkat çekmek, sağlıklı davranışları ve yaşam tarzlarını teşvik etmek için 10 Mayıs günü “Sağlık için Hareket Et Günü” olarak belirlenmiştir. Ülkemizde de “Sağlık için Hareket Et Günü” 81 ilimizde çeşitli etkinliklerle düzenli olarak her yıl kutlanmaktadır." denildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız